Bébitaxi Springo smarTrike rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

A smarTrike Springo bébitaxi egy nagyszerű összecsukható bébitaxi, rózsaszín színkombinációban, amely kislányok részére alkalmas 12 hónapos kortól. A bébitaxi együtt növekszik a gyerkőccel 3 éves korig. A Springo bébitaxi nagyszerű rugózó ülésű bébitaxi. Kedvezően hat a gyerkőc motoros és fizikai fejlődésére, segít az önbizalom és stabilitás fejlesztésében az első lépéseknél. A rugós rendszer együtt a kerekekkel, melyek elnyelik a zökkenőket, nagyszerű eszköz beltéri és kültéri használatra. Gyerkőcök imádni fogják a bébitaxin való suhanást, teljes mértékben ki fogják élvezni. A bébitaxi kormány 30 fokos szögig kormányozható.

Egyszerű mozdulattal össze is csukható ez a bébitaxi a felére és magunkkal vihetjük bárhová. Nagyszerű járgány, mely felkészíti a gyerkőcöt az első triciklijére vagy kerékpárjára. A bébitaxi elülső részét aranyos és óriási szemek díszítenek, melybe a kicsik azonnal beleszeretnek. A Springo bébitaxi a legminőségibb és legellenállóbb anyagokból készült erős fém konstrukcióval és minőségi műanyagból. A bébitaxi teherbírása 20 kg. Ez egy nagyszerű játék örökmozgó gyerkőcöknek. Bébitaxin keresztül fejlődik a gyermekben a sport iránti szeretet a friss levegőn.

Köszönhetően a 360 fokos szögben forgó kerekeknek a mókázás biztosítva van a kis lurkók számára. A SmarTrike tricikli márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli és bébitaxi márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülőkormány innovációját. A SmarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évenként millió triciklit ad el, ami biztosan garancia a minőségre.

Jellemzői

  • rugózás a bébitaxin erősíti a izomzatot és stabilitást
  • a kerekek 360 fokos szögben forognak egyszerű irányításért
  • ergonomikusan kialakított ülés görbülettel a biztonság érdekében
  • egyszerű összecsukás 
  • megfelelő kerekek beltéri és kültéri használatra
  • ajánlott 12-től 36 hónapos korig
  • együtt növekszik a gyerkőccel
  • teherbírás 20 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek39*25*28 cm
Termék magassága51 cm
Ülőfelület magassága28 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3.14 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.