Bébitaxi és járássegítő Szenilla nyomában Autó 2in1 Smoby kék-narancssárga 10 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi Szenilla nyomában egyedi és gyönyörű játék, melynek egyetlen gyerkőc sem tud ellen állni. Már 10 hónapos kortól alkalmas. Gyerkőcök két féle képpen tudják kihasználni. 10 hónapos kortól, amikor a gyerkőc járni tanul, nagyszerű járássegítőként hasznosul. Amikor már a gyerkőc biztosabban lépeget, 12 hónapos kortól, már ráülhet az autóra és lábhajtással működtetheti. Gyerkőc egyedül élvezheti a suhanást. A bébitaxi együtt növekszik a gyerkőccel 10 hónapos korátol egészen 36 hónapos koráig. Az ülés ergonomikusan kialakított , nagyon kényelmes. Az autó ülése alatt egy tárolóhely található, ahova a gyerkőcök elrejthetik kedvenc játékaikat.

A bébitaxin a gyerkőc megtanulja a helyes testtartást , erősíti izomzatát a lábacskáin. A bébitaxi élénk kék színben főleg kisfiúknak ajánlott narancssárga kormánnyal és járássegítővel. Az autó ablakai Szenilla halacskai képeivel van díszítve. A kormány 30 fokos szögben lehet kormányozni. Gyerkőc ebben a bébitaxiban úgy érezheti magát, mint ha egy igazi autót vezetne. A magasított háttámla járássegítőként is hasznosul, de biztonságosabb utazást is garantálja a gyerkőcnek.

A Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon. Méretei: 46*27*40 cm. 

Jellemzői 

  • bébitaxi és járássegítő egyben
  • Szenilla nyomában motívum
  • főleg kisfiúknak
  • ülés alatti tárolóhely
  • kormány 30 fokos szögig kormányozható
  • magasított háttámla biztonságos utazásért de járássegítőként is hasznosul
  • kényelmes ülés
  • gyerkőc erősíti izomzatát, megtanul járni
  • 10 hónapos kortól alkalmas
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*27*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei55*24*27 cm
Ülőfelület magassága21 cm
Teljes hosszúság54 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,5 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.