Bébitaxi hanggal és fénnyel Toy Story Activity Buzz Kiddieland 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi mesés Toy Story Disney motívummal egy igazán népszerű járgány 12 és 36 hónapos korosztály részére. Bébitaxi nagyon szép lilás-zöldes színkivitelezésben pompázik. Az autón való közlekedést hang és fényeffektek teszik izgalmasabbá, gyerkőce sosem fog unatkozni. A műszerfalat különböző interaktív elemek teszik különlegessé - nyomógombok különböző funkciókkal, az autó elülső részét a népszerű Buzz figura díszíti, aki gyermekét szívesen kíséri el majd a kalandos utakra, miközben segítségére lesz a finom motorikus képességek, fantázia és elképzelőerő fejlesztésében is. 

A kisautó minőségi műanyag kerekekkel és biztonságos, nagyon kényelmes, ergonomikus üléssel van felszerelve. A kis járgány remek segítséget nyújt az első lépések megtételénél, amikor támaszként szolgál a csöppségnek. Később a kicsi bébitaxiként használja és lábaival hajtva magát előre-hátra közlekedik, miközben a kormány segítségével irányt vált. Kormánnyal az elülső kerekek kormányozhatóak oldalra, hogy csöppsége irányt tudjon váltani. Bébitaxi a legjobb választás gyerkőce számára, ha imádja környezetét felfedezni. A 2 drb AA elem a csomag részét képezi. 

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • minőségi és biztonságos bébitaxi
  • robusztus szerkezet
  • játékos külcsín Toy Story motívummal
  • elektronikus funkciók - hang és fényeffektek
  • serkentően hat az elképzelőerő és motorika fejlődésére
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor12 hónapos kortól
Méretek51*25*38 cm
Termék magassága38 cm
A csomagolás méretei52*27*34 cm
Teljes hosszúság51 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.