Bébitaxi traktor utánfutóval Écoiffier zöld 12 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier bébitaxi utánfutóval egy nagyon szép és minőségi traktor gyerekek részére 12 hónapos kortól. A kis traktor valósághű benyomást kelt, szinte valódi mása egy igazi kistraktornak. A bébitaxi nagyon szép zöld-fekete színkombinációban lett kivitelezve, első pillantásra elnyeri a kis traktoristák figyelmét. A traktor utánfutót húz maga után, melybe csemetéje majd a kedvenc játékait tudja szállítani. Bébitaxi - gyerek traktor kényelmes, ergonomikusan alakított üléssel lett megalkotva, melynek hátsó része kissé magasított, hogy a gyerkőc a suhanás során ne csússzon hátra. Az ülés alatt praktikus tárolóhely található, ahova kis csöppsége titkos dolgait tudja elrejteni.

Bébitaxi nem csupán szórakoztató és unaloműző játék. Gyerekek a bébitaxin keresztül erősítik kar és lábizmaikat, fejlesztik finom és erős motorikus képességeiket, megismerkednek a színekkel és alakzatokkal. Gyerekek a traktor használatával közelebb kerülnek a felnőttek világához is miközben fuvarozósat játszanak. Gyerek traktor bébitaxi ideális elődje a bringának, hisz már korai fázisban a gyerekek megtanulják az egyensúlyukat megtartani, lábacskáikkal hajtani magukat előre. Méretei a bébitaxinak 82*28*33 cm. Teljes magassága 33 cm és hossza 82 cm.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak, ezért is az Écoiffier játékok akár legkisebbek számára is megfelelő már. Francia Écoiffier játékai kitűnnek a piacon egyediségükkel, modern kivitelezéssel, biztonságosságukkal magas minőségben és nem utolsó sorban értelmes áron kínált termékekről van szó. Lepje meg csemetéjét egy minőségi bébitaxi vásárlásával, így garantálva a hosszantartó szórakozását.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek82*28*33 cm
Termék magassága33 cm
Teljes hosszúság82 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,47 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.