Bébitaxi Tropic Flamingo Bobby Car Classic BIG türkíz hanggal 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi kisautó Tropic Flamingo Bobby Car egy csodaszép és minőségi gyermek járgány türkízkék külcsínben pompázva és nagyon szép flamingó és tukan motívummal díszítve. Minden vidám gyermek részére ajánlott, de főleg kislányoknak 12 hónapos kortól. Teherbírása 50 kg. Kis hercegnője már korai fáziban erősítheti lábacskái izomzatát ezen a modern bébitaxin. Bébitaxi Tropic Flamingo Bobby Car Classic hozzájárul a motorikus és mozgási képességek fejlődéséhez, és a helyes csípőizületek megfelelő kialakulásához. A bébitaxi kormánya irányítja a kisautó haladási irányát, ezen felül dudával is fel lett szerelve. Bébitaxi színe a káros napsugarakkal szemben UV szűrővel van védve. Bébitaxi kormánya 30 fokos szögbe kormányozható oldalra.

Bobby Classic bébitaxi kerekei halk haladást biztosítanak, melyek megfelelően alkalmazkodnak az úttest viszontagságaihoz. Az alacsony alváz tökéletesen ül az aszfalton és bébitaxinak teljes stabilitást biztosít. A bébitaxi ülése ergonomikusan alakított, teljesen kényelmes a kicsik számára. Mivel a kicsi szélesre tárt combokkal ül a bébitaxin, így helyesen fejlődik a csípője is. Ezen kívül a bébitaxi térdtartóval is ki lett alakítva, tehát nagyobb gyerekek akár egy lábbal is eltudnak rugazkodni, mintha rollereznének. Kisautó elülső és hátsó részén csatlakoztatók találhatóak a BIG márka kiegészítőire - utánfutóra, vontatókötélre és hasonlókra. A felhasznált egészségre ártalmatlan alapanyagok újrahasznosíthatóak, ezért sem szennyezik a környezetet. BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Kisautó élei lekerekítettek, így a gyerekek még biztonságosabban élvezhetik a bébitaxizást. BIG márka 3 éves jótállást nyújt termékeire.

BIG termékeket független intézetekben tesztelték, ami hangsúlyozza a termékek minőségét. Rózsaszín bébitaxit dudával a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. Német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég, melyek nemzetközi szinten is díjazottak. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az erő, tartósság és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának. BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, a felhasznált anyagok nemcsak kiváló minőségűek, de az egészségre is ártalmatlanok. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Jellemzői

  • stílusos bébitaxi trópusi dizájnban
  • működő dudával
  • teljes mértékben alkalmazkodik a gyerek igényeihez
  • teherbírása 50 kg
  • csatlakoztatók a kiegészítőkre (utánfutó, kötél..)
  • térdtartó - nagyobb gyerkőcök rollerként kasználhatják
  • 12 hó kortól ajánlott
  • borulás elleni védelem
  • szabadban és beltéren egyaránt használható
  • speciális UV szűrővel a színek védelmére
  • ergonomikusan alakított ülés a csípőizület helyes fejlődéséért
  • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek58*30*38 cm
Termék magassága38 cm
Teljes hosszúság58 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,9 kg
Maximum terhelés50 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.