Bébitaxi utánfutóval Baby Pony Ride On Little Smoby ergonomikus üléssel és nagy fogantyúval 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi utánfutóval Baby Pony Little a francia Smoby gyártó műhelyéből egy csodálatos bébitaxi gyerekeknek 12 hónapos kortól. A stílusos bébitaxi cuki póniló formában sörénnyel, fülekkel és bájos szemekkel gyermeke hű társa lesz szinte mindennap. Az elülső részében található fogantyú a kis kezekhez van alkalmazva, biztonság és stabilitás érzést nyújt. A négy minőségi és ellenálló kerék garantálja a zökkenőmentes haladást. Az ergonomikus ülés hosszantartó kényelmes szórakozást biztosít. A bébitaxihoz egy praktikus utánfutó is tartozik, amelyben a gyerekek a kedvenc játékukat szállíthatják.

Póniló bébitaxi remek segítségét nyújt a gyermek motorikus képességei és mozgáskészségei fejlesztésénél. Erősíti a láb izomzatát, hozzájárul az egyensúlyérzék gyakorlásához és a csípő ízületek helyes fejlődéséhez. A bébitaxi minőségi és ellenálló műanyagból készült, amely tapintásra nagyon kellemes. A játék kalandos szórakozást kínál, egyedi külcsíne ösztönzi a fantáziát. Terhelhetősége 25 kg, méretei 54*27*40 cm.

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott minőségi játékokkal látja el a piacot. A Smoby játékok alapanyaga erős és ellenálló, mégis bársonyos tapintású. A termékek élei lekerekítettek, így játék közben a gyerekek sérülésének kockázata minimális. A Smoby termékeinek színes kivitelezése ösztönzi a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek54*27*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei32*23*49 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,47 kg
Színkrémszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.