Bébitaxi Verdák Kiddieland piros 12 hó-tól

Termék leírása

Kiddieland  Activity Verdák motívummal egy bébitaxi gyerekeknek, nagyon stabil és minőséges kisautó mely 12-től 36 hónapos korig ajánlott. Minőségének köszönhetően hosszú éveken át is újként szolgál gyermeke számára, melynek biztosan örülni fognak később a testvérek és a kis barátok is. A bébitaxi nagyon sok fény és hang effektussal valamint mechanikus funkcióval készült, melyet a gyerekek már 1 éves kortól amikor elkezdik felfedezni a világot nagyon kedvelnek. Nyomkodhatják a gombokat és forgathatják a kart fel, le, jobbra és balra, tekergethetik, kinyithatják és közben megfigyelhetik a kisautó reakciójót az irányítás hatására. A kisautó mikor megáll különféle dallamokat játszik, villog, kivilágítanak a fényei és megmozdul a játék egy része. Az indítókulcs gomb megnyomásakor valódi beindítás hangját adja ki akár egy autónál és a duda megnyomásakor kellemes dallamokat játszik. A kormány 30 fokos szögig fordítható.

A kisautónak minőséges műanyagból készült kerekei vannak és az ülés ergonómikusan formált így kényelmes a gyermek számára. Az ülés alatt rakodótér található amibe gyermeke a játékait rakhatja. Mikor a gyermek járni tanul kapaszkodik a hátsó karban és a kisautó egy biztonságos támasz számára az első lépések megtételénél. Később már önállóan hajtja magát a lábaival könnyedén előre halad vagy hátrafelé tolat. A kormánnyal jobbra és balra tudja forgatni az első kerekeket és így irányíthatja a kisautót. A Verdák kisautónak nagyon szép piros színe van és Villám McQueen ábrája díszíti. Ez a járgány biztosan örömet szerez gyermekének, a játékkal könnyedén fejlesztheti a finom motorikus képességeit, logikus gondolkodását, memóriáját, mozgáskészségét és az egyensúlyérzékét is. 2 darab AA típusú elemmel működik.

A Kiddieland márka már 1998 óta a piacon van. A gyártó főleg bébijátékok gyártására összpontosít, amely során minőségi, oktató és fejlesztő, valamint kinézetre nagyon szép játékokat gyárt. A Kiddieland gyerekjátékok rengeteg világító és hang funkcióval vannak ellátva, egyediek és érdekes külcsínnel büszkélkednek, amely felkelti a gyerekek érzékeit. 2002-től a Kiddieland együttműködik a Disney-vel, melynek eredménye a népszerű mesefigurákkal díszített licenszelt játékok. A márka megállás nélkül termékei innovációjába fektet be, hogy vásárlóinak kiemelkedő minőséget, új termékeket biztosítson megfizethető áron. A gyártó célja, hogy a gondos szülőknek, akiket manapság eláraszt a külӧnbӧző játékok ӧzӧne olyan terméket nyújtson, amely szórakoztató és oktató egyaránt. Ha a Kiddieland márka játékai mellett dönt, akkor a legmagasabb biztonsági és minőségi normáknak megfelelő játékokat választotta gyermekének.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek51x47x23 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.