Fa bébitornázó és plüss mackó My Activity Gym Home Kaloo csörgővel és csillaggal 65*45 cm 0-10 hó korosztálynak

Termék leírása

Fa bébitornázó My Activity Gym a francia Kaloo vállalat időtlen Home kollekciójából nagyszerű gyerekjáték legkisebbek részére már 0 hó kortól egészen 10 hónapos korig. Csodaszép bébitornázó legkisebbeknek minőségi és tartós fából készült, szerkezete erős és stabil. Egyedi külcsín és lágy színvilág minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsol kellemes légkört teremtve. Kisbabákra 3 olyan tevékenység vár, melyekkel könnyen felébrednek és vidámabban indul a napjuk. Csörgő fa karikán lágy hangokat kiadva erősíti a kicsik hallását, plüss mackó ideális új történetek meséléséhez, a fa csillag fa és szilikon golyókkal pedig kiváló lehetőséget nyújt új formák és felületek megismeréséhez. 

A bébitornázón lógó játékok felkeltik kisfiúk és kislányok figyelmét egyaránt, megmozgatják őket, így serkentően hatnak majd a motorikus és kognitív képességek fejlődésére. Az alapanyag megfelel a legszigorúbb feltételeknek és szabványoknak, hogy kisbabák maximális biztonsági feltételek mellett játszhassan a bébitornázó alatt. Lágy színvilág a kicsik igényeihez lett kialakítva, akik még csak ismerkednek a színekkel. A kis mackó puha plüssből készült, kellemesen bársonyos tapintásra. Fa Kaloo bébitornázóval igazán csodás játéksarkot tud csöppségének kialakítani, ahol órák hosszat tudja mad saját magát szórakoztatni. Méretei a terméknek 65*45 cm. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek65*45 cm
A csomagolás méretei55*8*47 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.