Bébitaxi Bobby Classic Police BIG szirénával ezüst 12 hó-tól

Termék leírása

BIG Bobby Classic rendőr bébitaxi nagyszerű választás gyerkőce részére. A bébitaxi stílusos ezüst színben kék kiegészítésekkel lett kialakítva. A bébitaxit "rendőrség" felirat díszíti. Ez a bébitaxi 12 hónapos kortól ajánlott, teherbírása 50 kg. A kicsi ezen az egyedi bébitaxin erősítheti izmait a lábacskáin, fejlesztheti motorikus és mozgási képességeit. A Bobby Classic Police kisautó 3 éves korig alkalmas a kicsiknek. A bébitaxi kormányával tudja a kicsi irányítani a kisautót, új kormány rendszerrel, mely lehetővé teszi a nagyon kicsi helyen lévő fordulást is. A kisautó kormánya 30 fokos szögig kormányozható. A kormány előtt egy sziréna van felszerelve, amely villog és szirénázik. A sziréna elemre működik és automatikusan kikapcsol. A kisautó kormánya működő dudával is fel van szerelve. A bébitaxi felülete UV szűrővel is el van látva, hogy hosszú ideig megtartsa élénk színeit. A Bobby Classic bébitaxi halk kerekei tökéletesen tapadnak az aszfalton.

A bébitaxi ülése ergonomikusan kialakított, teljesen kényelmes a kicsik számára. Mivel a kicsi szélesre tárt combokkal ül a bébitaxin, így helyesen fejlődik a csípője is. A bébitaxit nagyobb gyerkőcök is használhatják úgy mint a rollert, köszönhetően az ergonomikusan kialakított kisautónak a gyerkőcök meghajtják magukat az egyik lábukkal a másikkal pedig térdelnek az ülésen. A bébitaxi elülső részén található egy csatlakoztató, ahova fel lehet szerelni a BIG kiegészítőket, mint pl. a pótkocsit, vontatókötelet... stb. A felhasznált anyagok az egészségre nem károsak, újrahasznosíthatóak. A bébitaxi minden éle lekerekített, így a sérülés veszélye minimális. A BIG márka 3 éves garanciát vállal a termékeire.

A Big termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A Bobby Classic Police terméket a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A Big márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Jellemzői

  • egyedi kisautó dizájn modern színben
  • teljes mertekben alkalmazkodik a gyerek igényeihez
  • rendőrautó kivitelezésben
  • működő duda és sziréna
  • teherbírás 50 kg
  • csatlakoztató kiegészítőkre (potkocsira, kötélre)
  • térdre alátét - nagyobb gyerekek rollerként is suhanhatnak rajta
  • 12 hónapos kortól
  • borulás elleni védelem
  • UV szűrő
  • stabil kerekek és ergonomikusan kialakított ülés
  • kültéri és beltéri használatra egyaránt
  • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek58*30*38 cm
Termék magassága38 cm
A csomagolás méretei59*27*31 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,1 kg
Maximum terhelés50 kg
Notebatérie: 2x 1,5 V, AAA, LR 03 - nie sú súčasťou balenia
Színezüst szín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.