Betonkeverő autó Volvo Truck Cement Mixer Majorette hanggal és fénnyel hossza 19 cm

Termék leírása

Volvo Truck Cement betonkeverő a francia Majorette gyártótól remek ajándék gyerekeknek 3 éves kortól. A hivatalosan licenszelt Volvo márkanevet viselő munkagép valósághű élményt nyújt a gyerekeknek a szerepjátékok során. A fémkarosszériás autó gumikerekekkel, mozgó részekkel és precízen kidolgozott részletekkel rendelkezik. A sárga munkagép hangokat ad ki és világít, ezzel még élvezetesebbé varázsolva a játékot.

A munkagép remek kiegészítője minden autógyűjteménynek. A kisautó hossza 19 cm, az elektronikus modul 2 AAA elemmel működik, ezek a csomag részét képezik. A Majorette autókat a gyerekek különböző szerepjátékok során használhatják akár önállóan, akár más készletekkel, pályákkal kiegészítve. Kitűnő választás a gyűjtők számára is, akik Volvo autókkal szeretnék bővíteni gyűjteményüket. Az autókkal való játék során fejlődik a gyerekek finom motorikája, fantáziája és technikai képzelőereje. Valósághű megjelenésük és részletgazdag kidolgozásuk garantálják a magas minőséget és európai formatervezést.

A francia Majorette vállalat évek hosszú során kis fémautók és építőjátékok gyártásával foglalkozik, melyek világszerte kedveltek a gyűjtők körében. A vállalat ismert autómárka gyártókkal működik együtt és csúcsminőségű licenszelt autómodellekkel látja el a piacot. A Majorette játékokat eredeti francia dizájn és nagy ellenállóképesség jellemzi, ennek köszönhetően éveken át kitartanak. A széles termékválaszték nemcsak funkcionális játékokra összpontosít, de gyűjtői darabokat is kínál, amelyek között minden autómodell rajongó megtalálja az igazit.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek19*6*8,5 cm
Teljes hosszúság19 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Note2 x AAA batteries included
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.