Betonkeverő autó Power Worker cement Mixer+Figurine BIG mozgatható részekkel és gumikerekekkel 2 évtől

Termék leírása

Betonkeverő autó Power Worker cement Mixer egy igazán menő munkásgép, mely kisfiúk és kislányok figyelmét egyaránt leköti már 24 hónapos kortól. Sárga betonkeverő sofőr figurával már az első pillantásra lenyűgözi a kicsiket, szívesen öltik fel azonnal az építőipari munkás szerepét. Tartós puha kerekek stabil haladást biztosítanak a betonkeverőnek, gyerekek bel- és kültéren egyaránt játszadozhatnak a menő játékkal. Robosztus és erős műanyag részeknek köszönhetően a menő járgány éveken keresztül fogja a kicsiket szórakoztatni. Játék közben fejlődik a fantázia, technikai ismeret, motorikus képességek és logikus gondolkodásmód. 

A betonkeverő autó nagyon hosszú időre lefoglalja csemetéje figyelmét, órákon keresztül fog vele játszadozni a homokozóban, vagy akár a strandon is. Játék élei lekerekítettek, teljesen biztonságos a gyerekek számára. Méretei 21*40*25 cm. Az autó könnyen tisztítható csap alatt. A műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.

A betonkeverő a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A BIG német  gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek21*40*25 cm
Termék magassága25 cm
Tömeg1060 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.