Bevásárlókocsi Smoby kerekeken 52 cm

Termék leírása

Bevásárlókocsi kerekeken a francia Smoby vállalat tervezői keze alól örömet szerez minden gyerkőcnek. Modern bevásárlókocsi tetszetős zöld árnyalatban pompázik és felületét gyümölcsök művészien megformált ábrái illetve Shopping felirat díszíti. A bevásárlókocsi minőségi műanyag kerekeken gurul és praktikus fogantyúja 52 cm magas. Trendi bevásárlókocsi számos szerepjáték nélkülözhetetlen kiegészítője lesz. 

Bevásárlókocsi nagyszerű kiegészítő akár játékkonyhácskákhoz vagy éppen boltokhoz, több gyerkőc közös szórakozását biztosítja. Egyedi színkivitelezésben az igazi francia dizájn valósul meg, minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsol. Bevásárlótáska minőségi vízhatlan textilanyagból készült. Felső része egy mozdulattal felnyitható és ugyanilyen egyszerűen zárható is. Bevásárlókocsi szinte bárhol elfér, praktikus szerkezetének köszönhetően stabil. 

Bevásárlókocsi nagyszerű lehetőség a fantázia és elképzelőerő serkentésére, szerepjátékok közben fejlődik a kicsik kommunikációja, önbizalomra tesznek szert, fejlesztik finom motorikus képességeiket. Az ilyen szerepjátékok során a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, erősödik felelősségtudatuk. Méretei a terméknek 29*14*52 cm, teljes magassága 52 cm. 

Smoby egy elismert francia vállalat, mely műanyag játékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon erős, ellenálló és egyben bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyermekei biztonságosan játszhassanak és védve legyenek a sérülések ellen. Smoby játékok színei serkenti a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is tökéletes ajándék legkisebbek részére. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kitűnik az európai piacon.

Jellemzői

  • bevásárlókocsi
  • bevásárlótáska minőségi textilanyagból
  • időtlen francia dizájn
  • többrétűen fejleszti a gyerekeket
  • gyümölcsös motívummal
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek29*14*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei53*30*35 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,32 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.