Autós bili BIG zenélő kormánnyal piros 18 hó-tól

Termék leírása

Ezentúl a bilire való szoktatás nem lesz gyötrelmes. Hogy gyermekét könnyebben szoktassa a bilire a BIG márka nagyszerű autó formájú bilit kínál Önnek forgó kormánnyal és dudával. BIG bili piros autó formában ergonomikusan kialakított ülése és magasított háttámlája van, hogy a csöppség stabilan és kényelmesen ücsörögjön, ha hosszabb ideig a wc-n maradna. Elszórakoztatja majd a fehér kormány, melyet két oldalra tud kormányozni és ha készen van akár dudaszóval is jelezhet Önnek. Bili matricákkal van dekorálva, hogy igazi versenyautóra emlékeztessen.

Köszönhetően mély kivitelezésnek a biliből nem folyik ki semmi, így a szülőknek is könnyebb dolga van a takarítással. Bili belseje kivehető, tehát a BIG bili kezelése nagyon egyszerű a hagyományos bilikkel szemben. BIG márka oda figyel a termékei biztonságosságára, a felhasznált termékek egészségre ártalmatlanok és újrahasznosíthatóak, tehát nem szennyezik a környezetet. A felhasznált technológia garantálja a termék biztonságosságát a gyerkőcökkel szemben. Gyermek BIG fellépő-zsámoly minden oldala lekerekített, mely minimalizálja az esetleges sérüléseket. A BIG termékek teszteltek egymástól független intézményekben és garantálják a termékek minőségét. BIG márka 3 éves garanciát vállal a termékeiért.

Piros autós bilit német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A BIG német  gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek43*31*28 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,8 kg
Maximum terhelésmax. 25 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.