Biztonsági övpárna Zebra My Protective Straps Home Kaloo gyerekeknek 6 hó-tól

Termék leírása

Biztonsági öv védő Zebra a francia Kaloo vállalat népszerű Home kollekciójából egy csúcsszuper kiegészítő utazásokhoz kisfiúk és kislányok örömére már 6 hónapos kortól. Modern biztonsági öv védőhuzat vidám zebra motívummal maximális kényelmet és komfortos utazást biztosít a kicsik számára. A védőhuzat tépőzáras megoldásának köszönhetően nagyon egyszerű módon a biztonsági övre erősíthető. Az elsőosztályú védőhuzat minőségi mikroszálas plüssből készült, mely pihe-puha és bababarát. Védőhuzat kiváló választás, ha nem csak megóvni szeretné gyermekét, hanem a vállakra nehezedő nyomást is szeretné tompítani. A biztonsági övpárnának köszönhetően ezentúl az utazás örömteli lesz a kicsik számára is. 

Többfunkciós védőhuzat mindkét oldala kihasználható - egyszerűen a gyermek kedvéhez vagy az időjáráshoz igzítható. A hidegebb napokon a védőhuzatot a plüssi részével lefelé rakja fel, hogy az melegítse gyermeke testét, a melegebb napokon pedig forditva. Az állatkás motívum nagyon jó hatással van az elképzelőerő és fantázia fejlesztésére, egyben kellemes vidám hatással is bír a kicsikre. Méretei a két védőhuzatnak 7*18 cm. Teljesen biztonságosak legkisebbek számára, megfelelnek a legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványoknak. Tisztításuk egyszerű, mosásuk 30° fokos vízben ajánlott fehérítő és lágyító hozzáadása nélkül, hogy a szín és minőség megmaradjon. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek7*18 cm
A csomagolás méretei18*28 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.