Bölcső kiságyforgóval Baby´s Cot Natur D'Amour Baby Nurse Smoby 42 cm játékbabának 18 hó-tól

Termék leírása

Baby´s Cot bölcső játékbabának kiságyforgóval a francia Smoby vállalat Baby Nurse kollekciójából egy minőségi gyerekjáték bölcső és kiságy egyben, mely maximum 42 cm-es nagyságú babának alkalmas. A játékbaba bölcső nagyon szép felhozatalú, szürke és fehér színkombinációban és francia dizájnban tetszeleg. Kis dadusokat boldoggá teszi majd a bölcsőn található kiságyforgó is, mely a kedvenc játékbabájuk álomba ringatásában lesz nagy segítség. Kislányok ebben a csodálatos bölcsőben játékbabájukat ringathatják, altathatják miközben rengeteg csodálatos pillanatot élnek át a kis kedvencükkel.

A bölcső lágy lekerekített formái már egy enyhe érintésnél ringatózni kezdenek, így gyermeke nagyon könnyen elaltatja kedvenc babáját. Szerkezete erős és tartós műanyagból Blow Molding technológiával készült, mely kellemesen selymes a tapintásra. A bölcső méretei 47*30*60 cm, áthelyezése nagyon egyszerű. Játékbaba nem képezi a csomag részét. Az anyagok tisztítására csak enyhén nedves szivacsot használjanak. A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. A kislányok anyuka szerepbe élik bele magukat. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki minőségi műanyag játékokat produkál. A Smoby játékok műanyaga erős, ellenálló, de egyben kellemes és sima, a gyerek kezecskéknek bársonyos tapintású. Minden játéknak lekerekített az éle, hogy a kis picurok is biztonságban és a gondtalanul játszhassanak. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik, magukra vonják minden baba figyelmét, így ez a legjobb választás ajándéknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek47*28*60 cm
A csomagolás méretei36*11*52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.