Játékbolt pénztárgéppel Market Smoby bevásárlókocsival működő leolvasóval fénnyel hanggal és 34 kiegészítővel 90 cm magas

Termék leírása

Játékbolt pénztárgéppel Market a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán nagyszerű ajándék fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. Boltocska kellemes pasztell színvilágban pompázik, minden gyerekszobába otthonos hangulatot visz. Boltból nem hiányozhat a kódleolvasó hanggal és fénnyel, mely a gombokat megnyomva fénnyel és hanggal szórakoztatja a kicsiket. Market kicsinyített mása valódi vegyesáru boltnak, így a bő áru közt megtalálhatóak különböző élelmiszerek, gyümölcsök és zöldségek is. Portékájukat a kis boltosok a polcokon szépen elrakva tudják kínálni a vásárlóknak. 

A kasszapulton lévő nyitható kassza fiókban szépen elrendezett formában a pénzérmék és a bankjegyek kaptak helyet. Boltos szerepét felöltve a gyerekek megismerkednek a számolás művészetével, megértik, hogy a pénznek milyen nagy értéke is van. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárlókocsiba rakhatják. Együttesen a csomagolás 34 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem, például tészta dobozok, gabonafélék, tej, dzsúszok, szóda, gyümölcsök, zöldségek és papírpénz különböző értékekben. Marketról nem hiányozhat a mikrofon és az óra sem, mely a árupult felett kapott helyet a nyitva és zárva feliratok mellett(angol és francia nyelveken), amelyet a gyerkőc a nyitvatartás szerint tud változtatni.

A közért teljes magassága 90 cm, méretei 49*39*90 cm. A hang és fényfukciók működéséhez 2x LR03 elemre van szüksége, melyek a csomag részét képezik. Egyszerre több gyerkőc is eltud játszani a menő boltocskával, egyik gyerkőc lehet elárusító a másik akár a vásárló. Az apró tartozékokkal való játék tӧkéletesíti a gyerekek finom motorikáját és mozgás készségeit. A játéktárgyak használatával közelebb kerülnek a felnőttek világához és játék közben szocializálódnak, illetve fejlődik kommunikációs és nyelvi képességük. A játék ideális minden gyerkőc számára, aki szívesen ölti fel a felnőtt szerepét. Már a legkisebb gyermekekben szükséges felébreszteni a szerepjátékok iránti érdeklődést, hiszen általuk nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége, kreativitása, fantáziája. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek tartós, ellenálló és egyaránt selymes és bársonyos tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyerkőcei mindig biztonságosan játszhassanak. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Gyermek kezébe csúcsszuper termék kerül francia minőségben és modern dizájnban. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek49*39*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBatteries: 2x LR03/AAA (not included)
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.