Borbélyöv elektronikus Barber&Cut Ceinture Smoby ollóval borotvával hajnyíróval hajszárítóval borotvakefével és 10 kiegészítővel

Termék leírása

Borbélyöv Barber&Cut Ceinture a francia Smoby vállalat műhelyéből tökéletes ajándék gyerekek részére már 3 éves kortól, akik kedvelik a szerepjátékokat. A sötét luxus hatású borbélyöv klipszes zárással nagyszerű ajándék minden leendő borbély számára. Az állítható hosszúságú fodrászöv 9 kiegészítőt tartalmaz, amelyek valósághű élményt nyújtanak a kis barberek számára vendégeik hajvágása és borotválása során. Munkájukat az olló, borotva, tükör, borotvahab, fésű, folyószappan, 3 fokozatba állítható mechanikus hajvágó és elektronikus hajszárító valósághű hanggal és fénnyel teszi könnyedebbé. 

Gyerekek szívesen bújnak a kis borbély szerepébe, felfedezik a felnőttek világát. Megismerkednek az egyes borbély eszközökkel és azok használatával. Borbélyöv fiúkat és lányokat egyaránt elvarázsol, szívesen játszanak majd együtt testvérek és barátok. Játszadozás közben fejlődik kommunikációjuk és szókincsük, gyorsabban szocializálódnak és feléled felelősségtudatuk. Az egyes eszközökkel való manipuláció közben fejlődik a finom motorika, összpontosítás és logikus gondolkodás. Borbélyöv Ceinture nagyszerű bővítés a Barber&Cut játék borbélyszalonba is, hogy a játszadozás még élvezetesebb legyen a gyermek számára. 

Elektronikus hajszárító 2xLR03 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek38*4*15 cm
Termék magassága15 cm
A csomagolás méretei28*6*18 cm
Teljes hosszúság38 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,28 kg
NoteBattery: 2 x LR03 not included
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.