Borotvakészlet Barber&Cut First Beard Smoby szakállal és köpennyel 5 kiegészítő

Termék leírása

A Barber&Cut First Beard borotvakészlet kiváló ajándék minden gyerkőc részére már 3 éves kortól, akik szeretik a fodrász és borbély szerepét magukra ölteni. A Smoby eredeti francia dizájnban pompázó borotválkozó készlete 5 db borbélytartozékot rejt, melyekkel fiúk és lányok valósághű élményekkel gazdagodnak a játék során. Borbélyként elegáns fekete köpenyt használnak borbély jelzéssel, borotvahabot, műanyag borotvát a borotváláshoz, fehér törülközőt és állítható 3-részes barna szakállt, amit vendégeikre rögzíthetnek és dolgoznak rajtuk.

A barber készlet kiváló minőségű anyagokból készült, rendkívül biztonságos a gyermekek számára. Fiúk és lányok egyaránt kipróbálhatják a borbélyok munkáját, megtanulják megfelelően formálni a szakállakat, miközben fejlesztik a finommotorikát és a részletekre való odafigyelést is. A borotválkozó készlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy teljes mértékben kihasználják képzelőerejüket, kommunikáljanak a vendégeikkel és fejlesszék kifejezőkészségeiket. A borotválkozó készlet remek kiegészítője a Barber Cut&Barber Shopnak is, de a gyerekek önállóan is játszhatnak vele.

A borotválkozó készletnek köszönhetően a gyerekek felfedezik a felnőttek világát, megtanulják, mire valók az egyes fodrászkellékek és hogyan is kell helyesen használni azokat. Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll csúcsminőségben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei22*5*18 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.