Bundazsák autósülésbe Red Castle extra meleg, kényelmes, légáteresztő, vízhatlan, szürke pöttyös 0-12 hó korosztálynak

Termék leírása

A Red Castle bundazsák autósülésbe a Red Castle márka legújabb terméke, amely nem hiányozhat egyetlen baba kelengyéjében. Az extra meleg, szellős és vízhatlan bundazsák speciálisan a 0 kategóriás autósülésekbe készült és 0-12 hónapos babáknak ajánlott. A szürke színű pöttyös 3in1 bundazsák az aktuális évszakhoz igazítható ezért a hűvösebb nyári illetve a hideg téli napokon is használható.

A Red Castle bundazsákon található nyílások lehetővé teszik a hárompontos vagy ötpontos biztonsági övek rögzítését, puha kapucnija párnaként is szolgálhat, ráadásul szükség esetén leszerelhető. A bundazsák maximális komfortot biztosít a gyermek számára egy hosszú út során is. Belseje puha vatta töltet, külső rétege 100% poliészter. A bundazsák enyhe cikluson mosógépben is mosható.

A Red Castle márkáról

A francia Red Castle márka innovatív termékei eco-friendly alapanyagokból készültek és nehéz fémektől valamint veszélyes festőanyagoktól mentesek. A márka tervezői nem csak a modern trendeket követik, de jelentős hangsúlyt fektetnek az elsőosztályú minőségre és a gyerekek biztonságára is, így természetes, hogy a Red Castle termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, amit számos, független laboratóriumok által kiadott tanúsítvány is alátámaszt.

Jellemzői

  • bundazsák babakocsiba
  • szellős és vízhatlan
  • 0-12 hónapos babáknak
  • meleg és puha anyagból
  • francia minőség
Doprava 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor6 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Színszürke
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...