Bababútor játékbabának Nursery 4in1 Écoiffier kiságy etetőszék kiskád és bili 18 hó-tól

Termék leírása

Nursery 4v1 bababútor játékbabának a francia Écoiffier gyártótól kislányoknak 18 hónapos kortól. A játékbaba készlet kellemes rózsaszín árnyalatban készült és tartalmát egy babágy vidám képekkel díszített körforgóval, etetőszék rakodótérrel, bili és praktikus kád teszi ki. A kislányok számára hajkefe, hőmérő, cumisüveg melegítő, cumisüveg, folyó szappan, tetővel ellátott pohár valamint etetőtálca evőeszközökkel áll rendelkezésre. A babagondozási szett 32 cm magas játékbabának készült.

A játékszett egyes részei szépen harmonizálnak és ragyogóvá varázsolják a gyerekszobát. A gondozási készlet lehetővé teszi a kislányok számára, hogy babájuknak szenteljék idejüket és teljeskörű gondozást biztosítson neki egész nap. Különböző módon játszhatnak, etethetik, fürdethetik, álomba ringathatják a játékbabát. A játékbabáról való gondoskodás a babázás nagyon fontos része, melynek köszönhetően a kicsik közelebb kerülnek a felnőttek világához, nő felelősségtudatuk. A babázás fontos szerepet játszik a kommunikációs és nyelvi képességek tökéletesítésében, a finom motorika fejlesztésében. A játékok minőségi műanyagból készültek, lekerekített élekkel rendelkeznek. A játékbaba nem képezi a csomag részét.

Az Écoiffier francia gyártó minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebbek szórakoztatására is alkalmasak. A francia Écoiffier gyártó játékai a legújabb irányzatok által befolyásolt egyedi dizájnnal, a gyártási folyamat alatti biztonsági követelmények betartásával és a méltányos áron kapható minőséggel jelentősen különböznek a Kínában legyártott termékek többségétől.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei60*40*53 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,16 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.