Plüss cica Plume-Aqua Cat Kaloo 25 cm ajándékdobozban legkisebbeknek türkíz

Termék leírása

Kaloo plüss cica Plume-Aqua Cat elragadó állatka legkisebb gyerekeknek 0 hónapos kortól. Magassága 25 cm, testét több lágy redő alkotja, hogy a kicsi könnyebben tudja majd magához dédelgetni legjobb barátját. Gyerekjáték ízléses ajándékdobozban kapható, tehát akár kedves ismerősét is megajándékozhatja a játékkal. Mivel lágy türkíz színben tündököl, felkelti a kicsi figyelmét és nyugtatóan hat rá. Tipikus a gyerekekre születésük után, hogy intenzívebben érzékelik és megjegyzik a szagokat, illatokat melyek körülveszik őket, ezért is fontos a gyereket megtanítani felismerni saját illatát. Plüss cica legkisebbeknek felveszi a baba egyedi illatát, így a gyermek a cica közelében biztonságban érzi magát.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. A bébijáték egyedi kialakításának, lágy színeinek és sima felületének köszönhetően minden baba kedvence lesz. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a puha Kaloo plüss cica remekül feléleszti ezt az érzékenységet. gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30°  fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót és szabadon szárítsa. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat.  

Jellemzői

  • plüssből készült gyengéd játék
  • legkisebbeknek 0 hónapos kortól ajánlott
  • lágy kellemes színárnyalatok
  • ajándékcsomagolás
  • a játék magassága 25 cm
  • ideális dédelgetéshez
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek25 cm
A csomagolás méretei22*10 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.