Cicaház a fán 44 Cats Smoby számos funckióval

Termék leírása

Csodálatos cicaház a jól ismert 44 csacska macska rajzfilmsorozatból egy igazán kiváló ajándék kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól a francia Smoby vállalat műhelyéből. Mesés cicaház a fán rengeteg érdekes funkcióval várja a kicsiket, melyeknek köszönhetően hosszú ideig fogja gyermekét szórakoztatni. A fa tetején lévő körhinta körbeforgatásával a felfüggesztett lufi fel- és le fog mozogni, a faágra felfüggesztett praktikus hinta pedig kényelmes hintázást biztosít Lampo cicusnak, mely a csomag részét képezi. A nyitható ajtóval rendelkező kuckó a 7,6 cm nagyságú figurák elrejtésére is szolgál. 

Többszintes házikó nagyon sok izgalmat rejteget a kicsik számára, melyek serkentően hatnak a fantázia és kreativitás fejlődésére. A zöld fakorona, mely a hátsó részéről könnyen megközelíthető, további cicus figuráknak nyújt majd pihenést, melyeket kínálatunkban szintén megtalál. Gyerekek a cicusok társaságában vidám és kalandos történeteket fognak kitalálni és eljátszani, testvérek és barátok kedvenc rajzfilmebli jeleneteiket fogják közösen újraélni. A figurákkal és házikóval való játszadozás közben fejlődik a finom motorika és kommunikációs készség egyaránt. Cicaház a fán élénk színekben minden gyerekszobát szebbé varázsol, hosszú ideig fogja gyermekeit szórakoztatni. Minőségi és tartós műanyagból készült lekerekített élekkel a biztonságos játszadozás érdekében. 

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott minőségi játékokkal látja el a piacot. A Smoby játékok alapanyaga erős és ellenálló, mégis bársonyos tapintású. A termékek élei lekerekítettek, így játék közben a gyerekek sérülésének kockázata minimális. A Smoby termékei hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez, egyéniségük formálásához. Természetesen megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és garantálják a megszokott francia minőséget és időtlen külcsín

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei32*42*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.