Figura cica ládában 44 Cats Smoby 12 fajta 7*7*9 cm (ár 1 drb terméket takar)

Termék leírása

Cica figura ládában a 44 Cats (44 csacska macska) animációs sorozatból minden gyerkőcöt elbűvöl már 3 éves kortól, akik előszeretettel gyűjtik a mesefigurákat. Minden narancssárga láda egy cicát rejt, így csöppsége egyszerűen össze tudja gyűjteni az egész készletet. A narancssárga ládák 1 cicát rejtenek a 12 fajtából, gyerkőcére a következő cicusok várnak: Lampo, Milady, Meatball, Pilou, Neko, Snobine, Super Snoogie, Gas, Wrench, Cosmo, Lola és Boss. Klasszikus gyűjtődarabok minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsolnak. AZ adott ár 1 figurára vonatkozik. 

A vidám karakterfigurák jelentős szerepet töltenek be a gyerekek fejlődésében, hiszen hozzájárulnak a színek, formák megismeréséhez és megtestesítik a mesesorozatok szereplőit. Remekül fejlesztik a fantáziát és képzelőerőt, a figurákkal való manipuláció során javul a finom motorika. A konkrét figurák által a gyerekek különböző asszociációkat és vidám történeteket találhatnak ki és élvezetesebbé tehetik a játékot. A cica figurája minőségi műanyagból készült és éveken át kitart. Az összes karakter összegyűjtésével igazi gyűjteményre tehet szert gyerkőce és brátaival közösen érdekes történeteket találhatnak ki a cicusok életéről. 

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott minőségi játékokkal látja el a piacot. A Smoby játékok alapanyaga erős és ellenálló, mégis bársonyos tapintású. A termékek élei lekerekítettek, így játék közben a gyerekek sérülésének kockázata minimális. A Smoby termékei hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez, egyéniségük formálásához. Természetesen megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és garantálják a megszokott francia minőséget és időtlen külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága9 cm
A csomagolás méretei7*7*9 cm
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.