Figurák 8 cica 44 Cats Smoby kiegészítőkkel - nagy szett

Termék leírása

Nyolc cica figura a népszerű 44 Cats (44 csacska macska) animációs sorozatból a francia Smoby vállalat terméke, mely igazán kiváló ajándék kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól. Tarka színű cuki cica figurák kedvenc kiegészítőikkel együtt kaphatóak, így garantáltan már az első pillantásra elrabolják a gyerekek szívét. A 8 karakterfigurából álló akciós szett most alacsony áron kapható, így szett vásárlásával spórolni is tud, mitha külön-külön vásárolná meg a figurákat. Valósághű külcsín, részletgazdag kialakítás és élénk színvilág, ami visszaköszön a figurákon, rengeteg új élményt ajándékoz a kicsiknek. 

A vidám karakterfigurák jelentős szerepet töltenek be a gyerekek fejlődésében, hiszen hozzájárulnak a színek, formák megismeréséhez és megtestesítik a mesesorozatok szereplőit. Remekül fejlesztik a fantáziát és képzelőerőt, a figurákkal való manipuláció során javul a finom motorika. A konkrét figurák által a gyerekek különböző asszociációkat és vidám történeteket találhatnak ki és élvezetesebbé tehetik a játékot. A cica figurája minőségi műanyagból készült és éveken át kitart. Az összes karakter összegyűjtésével igazi gyűjteményre tehet szert gyerkőce és brátaival közösen érdekes történeteket találhatnak ki a cicusok életéről. 

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott minőségi játékokkal látja el a piacot. A Smoby játékok alapanyaga erős és ellenálló, mégis bársonyos tapintású. A termékek élei lekerekítettek, így játék közben a gyerekek sérülésének kockázata minimális. A Smoby termékei hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez, egyéniségük formálásához. Természetesen megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és garantálják a megszokott francia minőséget és időtlen külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei37*26*22 cm
Színnarancssárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.