Mackóink adventi naptára

01. dec'18

Karácsony adventi naptár nélkül? Lehetetlen! Ezt mackóink is tudják, ezért speciális adventi naptárral készültek, ahol nem édességek várnak a kicsikre és nagyokra, de játékok és nyereményjátékok. Készen állnak? Mert mi igen!

Még mielőtt kinyitnánk a naptár első ablakát, eláruljuk, hogyan és miért keletkezett ez a kivételes adventi naptár. Mackóink Oli, Milli és Brúnó tisztában voltak azzal, hogy karácsony előtt a gyerekek 24 ablakos adventi naptárral vannak megajándékozva. Minden ablak egy napnak felel meg és egy kis csokit rejt, amely édesebbé teszi a gyerekek napját.

Mackóink szerettek volna készíteni egy saját adventi naptárt, mivel az édességek hasfájást és fogszuvasodást okoznak és az nem jó senkinek. Támadt egy remek ötletük! Mivel egy játékboltban dolgoznak, csokoládé helyett játékokat rejtettek el az egyes ablakokban.

Adventi naptár

Minden nap egy nyertes

Mindenki, aki az adventi, azaz a december 1-től december 24-ig tartó időszakban bármilyen játékot vásárol webáruházunkban, részt vehet az adventi nyereményjátékunkban. Mivel naptárunknak 24 ablaka van, így 24 nyertesünk lesz. Az érvényes megrendeléseket leadó vásárlók közül, akik csatlakoznak játékunkhoz, minden nap kisorsolunk egyet. De ez még nem minden! Van még egy meglepetésünk – a játékban résztvevő vásárlók minden nap kiválaszthatják a két játék közül azt, amelyet szeretnének megnyerni.

Egy rendeléssel csak egyszer nyerhet. Ha tehát december 1-én megnyeri az aznapi nyereményt, ezzel a rendeléssel már többet nem játszhat. Azok a rendelések, amelyek aznap nem nyertek, továbbra is játékban maradnak. Minden reggel bejelentjük a weboldalunkon és facebook oldalunkon az előző napi szerencsés nyertes nevét. Az egyes nyeremények kézbesítése az adventi nyereményjáték befejezését követően történik, de így legalább a nyertesek kétszer élik meg a karácsonyt!

Hogyan működik az adventi naptár?

Mint minden játéknak, ennek is vannak szabályai. Az adventi nyereményjáték szabályai összefoglalva a következők:

Vásároljon webáruházunkban a december 1-től december 24-ig tartó időszakban bármilyen játékot

Nyissa meg a Mackóink adventi naptárát itt

Válasszon egyet a két nyeremény ajánlatból, majd írja mellé a rendelése számát

Figyelje weboldalunkat vagy facebook oldalunkat, ahol megtudhatja az előző napi szerencsés nyertes nevét

A nyertes rendeléssel többször nem vehet részt a játékban

A nyeremények az adventi nyereményjáték befejezését követően lesznek kézbesítve a nyerteseknek

Mit szól egy ilyen egészséges adventi naptárhoz? Az első ablakot már ma kinyithatja! Kattintson ide és merüljön el Mackóink játékos adventi naptárában.