Babaajándék tippek

12. dec'20

Ön is úgy érzi, hogy az útóbbi időszakban robbanásszerűen megnőtt a gyermekszületések száma? A baba születése csodálatos esemény és örömmel tölti el az egész családot. A babakelengye beszerzése viszont költségekkel jár. Ha még nem tudja mivel ajándékozza meg az újdonsült szülőket, inspirálódjon az alábbi sorokból.

A baba érkezése általában felborítja a családok megszokott rutinját, hiszen egy csecsemő megkívánja, hogy körülötte forogjon a világ. Ilyenkor rengeteg babakellékre, kiegészítőre és segédeszközre van szükségünk ahoz, hogy a picivel töltött mindennapjaink zökkenőmentesen zajljanak. Karácsony közeledtével biztosan jól jön néhány babaajándékozási ötlet. Lássuk hát, mi teheti egyszerűbbé a kisgyermekes családok életét.

Babafészek az édes álmokért

Az újszülöttek a nap nagy részét átalusszák, ezért különösen fontos számukra és minőségi matrac és egy biztonságos kiságy. Ezeknek az elvárásoknak tökéletesen megfelel a Red Castle francia gyártó ergonomikusan formált babafészke, amely hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez és ideális a lapos fej kialakulásának megelőzésében. A babafészekben pihenő babák sokkal ritkábban ébrednek fel a Moro reflex következtében, sőt alacsonyabb nálunk a reflux kialakulásának kockázata. A babafészek imitálja a méhen belüli testhelyzetet és biztonságérzettel tölti el a babát.

Babafészek ajándék

Alternatívaként a kisebb ergonomikus babafészek használható, amely ideális az utazások során vagy a Bébécal™ elfordulásgátló párna, amely megakadályozza, hogy a babaalvás közben akaratlanul hasra forduljon.

A tiszta popsiért

A fürdetés és pelenkázás a babaápolás nélkülözhetetlen részét képezik. Míg a múltban a szülők általában hagyományosan a kádban fürdették a babát, ma már praktikusabb segédeszközök állnak rendelkezésükre például ebben a Camélé´O 1st Age babakádban a Beaba gyártótól, amely kisebb és könnyű, így egyszerűen áthelyezhető. Ha nem akarják terhelni a hátát, hívja segítségül a speciális állványt, amely babakád vagy pelenkázópult tartójaként szolgál.

Babakád ajándék

Pelenkázás során a Beaba pelenkázó pult segíthet, amely maximálisan biztonságos és meggátolja a baba elgurulását pelus csere közben. A tárolóhely ideális nedves törlőkendők, pelenkák vagy babaápoló szerek tárolásához. A pelenkázó pult nagyon kényelmes és szintén az állványra helyezhető.

Melegben és kényelemben

A következő hasznos „apróság“ a babatörölköző, fürdőlepedő (néha kapucnival), babapólya, hálózsák vagy bundazsák. És mivel a babák gyorsan nőnek, ezzel az ajándékkal mindig örömet szerez. Ha a család gyakran utazik, járuljon hozzá kényelméhez egy márkás hálózsákkal vagy lábzsákkal. Ez a felső réteg ráadásul melegen tartja a csecsemőt anélkül, hogy az megizzadjon benne.

Lábzsák ajándék

Természetesen a kismamákra is gondoltunk. A kisbaba mellett sem kell felhagyni a stílusos és divatos kiegészítőkkel, ellenkezőleg. Elég a megfelelő pelenkázótáska után nyúlni, amely kívülről trendi retikülnek néz ki, ám belseje hatalmas rakodóteret kínál, ahol minden szükséges babakellék helyet talál és a későbbiek során hagyományos kézitáskaként szolgálhat.

Praktikus segédek

Nem minden babakellék nagy és szembeütő. Vannak apróságok, amikre szinte fel sem figyelünk, mégis nagyon hasznosak. Ilyen például a Video Baby Monitor elektronikus bébiőr és Beaba gyártótól, amely a babaágy köré tekerve vagy a polcra helyezve biztosítja a babával való állandó kontaktust. Az infra éjjellátóval ellátott készülék részét képezi a távadó, a mozgás- és hangérzékelő, a hőmérő, mindemellett lehetővé teszi a dupla zoomolást valamint a videófelvétel készítését is, sőt okostelefonokkal is összeköthető egy mobil applikáció segítségével.

Nagy segítségnek bizonyul a praktikus tápszerkészítő is, amely már 30 másodperc alatt elkészíti a babatápszert akár éjjel is vagy például a szoptatós párna, amely tehermentesíti a kismamát és remek támaszt nyújt a hátának szoptatás közben. A babaápolást elősegítő piperecikkeknek is hasznát veszik a kisgyermekes családok.

Kamera ajándék

P.S. Még mielőtt megrendelné az ajándékokat, beszélje meg az újdonsült szülőkkel, mire van szükségük. Így valóban segíti őket az új szerepükben és elkerüli a kellemetlen helyzeteket, amikor esetleg olyan ajándékkal lepi meg őket, aminek nem veszik hasznát.

Babakellékek