5 BIG játék a felejthetetlen nyárért

  Kategóriák: Játék tippek,
4 perc
01. jún'22

A hosszú, melegebb délutánok és a közelgő nyári szünet arra késztetik a szülőket, hogy elgondolkodjanak, mivel tölthetik ki gyermekeik szabadidejét. Melyek azok a játékok, amik garantáltan örömet szereznek és lekötik őket egy időre? Cikkünkben 5 megoldást kínálunk az erőt, ellenállóképességet és robusztusságot megtestesítő német BIG márka termékei formájában.

Az aktív, izgága gyerekeknek egy nagy adag szórakozásra van szükségük, különösen a nyári vakáció során. Ha olyan játékokat keres, amelyek aktív kikapcsolódást biztosítanak és külcsínük is vonzó, nálunk jó helyen jár. A német BIG gyártó kültéri játékaival végtelen szórakozás vár a gyerekekre nem csak a nyár folyamán.

Bébitaxi Bobby Car Neo Rosé

A Bobby Car Neo Rosé bébitaxival a kis virgonca teljes gőzzel nekifuthat a nyárnak. A lenyűgöző BIG bébitaxit rózsaszínbe öltötte a gyártó, és bár első látásra gyengéd kis jószágnak tűnik, motorháztetője alatt valódi erő bújt meg. Az autózás során a gyerekek élvezhetik a valósághű hangeffekteket és az ergonomikus ülés nyújtotta kényelmet. A csendes 3-réteges gumikerekekkel ellentétben a működő duda már távolról hallatszik. A bébitaxi ülésén a térdnek is lett kialakítva egy támaszték, melynek segítségével a nagyobb gyerekek rollerként is használhatják a kis járgányt. A pompás bébitaxi alacsony súlyának és 50 kg terhelhetőségének köszönhetően már 12 hónapos gyerekeknek is alkalmas.

Bébitaxi Rose BIG játékok

Kerti szökőkút kagyló formában Splash Shower

A nyári forróságban a megfelelő folyadékpótlás mellett a test hűtéséről is gondoskodni kell. Frissüljön fel a Splash Shower spriccelő kagyló segítségével, amely érintésérzékelővel van felszerelve, így bármikor valaki rááll, frissítő zuhany éri. A játékot kösse kerti tömlőre, a többi pedig a kis lurkók dolga. A szökőkút terhelhetősége 100 kg, anyaga ellenálló és stabil műanyag, amely tökéletesen megtestesíti a német BIG márka jellemzőit, vagyis az erőt, ellenállóképességet és robusztusságot.

Szökőkút Shower BIG játékok

Water Seesaw libikóka 360°-os forgással

Fergeteges és frissítő szórakozást nyújt a nyár folyamán a Water Seesaw libikóka 360°-os forgással. A BIG márka libikókája hagyományos kétoldalas hintaként funkcionál, ám a gyártó meglepetésként egy pompás funkcióval bővítette. A libikóka kerti tömlőre köthető, így mindig, amikor az ülése érinti a talajt, hűsítő vízsugárral lepi meg a hintázó gyerekeket. Ráadásul a fém és műanyag kombinációjából álló tömör hintaszerkezet 360° szögben képes forogni, ezáltal még élménydúsabbá teszi a hintázást.

Libikóka BIG játékok

Camper lakókocsi formájú bébitaxi

A BIG márka csodálatos újdonsága gyerekeknek, amely nem más, mint a Camber BIG bébitaxi 2 éves kortól ajánlott. A pöpec járgány lakókocsi formában készült, ám a felnyitható ülése alatt a gyerekek kedvenc kisméretű plüssije vagy játékbabája is elfér. A nyitható ülés alatt a gyerekek nem csak üres tárhelyet fedezhetnek fel, hanem egy teljesen felszerelt lakókocsit, amely készen áll a kalandos túrákra. A vidám matricákkal ellátott egyedi lakókocsi csúszásmentes kerekekkel és a 30 fokos szögig forgatható kormányon működő dudával rendelkezik.

Bébitaxi Camper BIG játékok

Sandy homokozó víz pályával

Gyermekei nem tudják elképzelni a nyarat homokozás nélkül? Semmi gond! A zöld színekben pompázó Sandy homokozóban vízpályával a gyerekek órákon át építhetik a szebbnél szebb homokvárakat. A homokozó 100x100 cm belső méreteinek köszönhetően akár 383 kg homokot képes befogadni. A homokozó praktikus levehető fedéllel is rendelkezik, ezáltal védi a homokot a szennyeződéstől és az időjárási viszonyoktól. A homokozás ösztönzi a gyerekek kreativitását, akik megfelelő játékok tulajdonában lenyűgöző építményeket képesek alkotni.

Homokozó BIG játékok

Fedezze fel a BIG játékokat