Gyerek házikók LEGjobbjai

  Kategóriák: Játék tippek,
4 perc
20. máj'22

Engedje meg gyermekeinek, hogy új birodalmat építsenek fel kertjük közepén, hogy a közelgő nyár legnagyobb kalandját saját házikójukban éljék át. Saját kuckójuk urai lesznek, övék a hatalom, övék a felelősség. De melyik házikó lesz számukra a legjobb? Ismerje meg velünk együtt kínálatunk legkiválóbb házikóit, amelyek tárt ajtókkal várják leendő tulajdonosaikat.

Minden gyermek vágya egy saját kis kuckó, ahol elegendő magánteret talál, megpihen és eljátszik a barátaival, cimboráival. A piac rengeteg házikót kínál különböző elemekkel, berendezésekkel és tartozékokkal kiegészítve, ezért nem csoda, hogy a gazdag kínálatban a szülő néha elveszik. Mi most segítünk megtalálni az igazit! Íme játékboltunk LEGjobb házikói.

Corolle Playhouse Házikó

A Corolle Payhouse házikó a megbízható Smoby gyártó műhelyéből nem csak a kislányok arcára varázsol széles mosolyt, de a kissrácokat is lenyűgözi. A fehér-rózsaszín virágmintás homlokzat, időtlen szürke tetőcserép, zsalugáteres ablakok és virágmintás félajtó első látásra elnyeri új tulajdonosa tetszését. A házikóban elegendő hely van, így több gyerkőc is kényelmesen eljátszik bene, ráadásul az illatos Corolle játékbaba is a társaságuk része lehet.

Házikó Playhouse Corolle blog

Jóbarátok Neo Friends House tágas házikó

Csöppségének sok cimborája van, akik minden játékban szívesen részt vesznek? A Jóbarátok házikó Neo Friends House tágas belsőtérrel büszkélkedhet. A házikóhoz piknik asztal és előkert is tartozik. A kuckó kifinomult szerkezetét számos ablak díszíti, melyek lehetővé teszik a friss levegő áramlását és a napsugarak behatolását. Nem hiányzik a levélbedobó nyílás sem. A Smoby Neo Friends House házikója most az egyedi konfigurátor segítségével a gyerekek igényeihez igazítható.

Házikó Neo Friends Smoby blog

Chef House házikó kerti étteremmel

Mi lenne ha a házikót egy étteremmel kombinálnánk? A Smoby gyátó Chef House házikója a gyerekek kedvence lesz az első pillanattól kezdve. Berendezéséhez tartozik egy pompás étterem játékkonyhával és pénztárgéppel, tehát semmi akadálya annak, hogy a gyerkőcök felöltsék az étterem tulajdonos, pincér, pénztáros és vendégek szerepét. A Chef House házikó innovatív konceptusa számos tartozékkal és kidolgozott részletekkel teszi lehetővé a fantáziadús gyerekek kreatív ötleteinek megvalósítását.

Házikó étterem Smoby blog

Neo Jura Lodge házikó

Minőségi és eredeti, modern és bővíthető. A Neo Jura Lodge házikó pillanatok alatt gyermeke álomházikójává válhat. Tágas enteriőr és ötletes kialakítás, amely 2 félajtóval, 2 nyitható zsalugáteres ablakkal és madáretetővel is büszkélkedhet. De ez még nem minden! A házikó alapmodellje akár 12 kiegészítővel bővíthető. Játékkonyha, piknik asztal vagy előkert tehetik még élvezetesebbé a játékot. De a kis odú társasjáték szettel, zuhanyozó fejjel vagy napernyővel is kényelmesebbé varázsolható. A Neo Jura Lodge konfigurátor segítségével ez nem lesz gond.

Házikó Neo Jura Smoby blog

Nature házikó konyhával

A Nature házikó játékkonyhával évek óta webáruházunk legnépszerűbb házikói közé tartozik. Ez a házikó nem okoz csalódást gyermekeinek. Három ablakkal és félajtóval rendelkezik, domináns eleme a kültéri konyhácska 17 kiegészítővel, ahol a gyerekek általában idejük nagy részét töltik. A kis kukták finomabbnál finomabb ételeket készíthetnek a forgatható gombokkal felszerelt tűzhelynek köszönhetően. A vendégekre pedig tágas enteriőr vár.