Húsvéti jutalom keresése: Találja meg az elrejtett tárgyakat és nyerjen

  Kategóriák: Akciók és kedvezmények,
2 perc
07. márc'22

Húsvét közeledtével egy izgalmas húsvéti játékkal készültünk. A húsvéti játék célja megtalálni a jutalmat. A játék szórakoztató pillanatokat ígér kicsiknek és nagyoknak. Ne habozzon és vágjon neki a keresésnek csemetéivel együtt!

"A húsvét idén is vidám lesz!,” döntötték el mackóink és meghívták a környék állatkáit. De ahogy azt már Oli, Milli és Brúnó esetében megszokhattuk, a dolgok nem igazán úgy történtek, ahogy azt eltervezték és mackóéknál egy kis káosz alakult ki. A nyuszik, mókusok, madarak, sünök, egerek elővették a színes ceruzákat, festő készleteket, ecseteket és nekiláttak a húsvéti dekoráció készítéséhez.

A mackók tehetetlenül figyelték a helyzetet és azon töprengtek, hogyan fogják ebben a kupiban megtalálni az összes szükséges húsvéti tárgyat. Ekkor valakinek pompás ötlete támadt! Lefestették a teljes hátteret és megkérdték a gyerekeket, hogy segítsenek megtalálni az elveszett kincseket. Természetesen jutalom ellenében. Megpróbálja Ön is?

Húsvéti jutalom blog hu

Hogyan kapcsolódhat a játékba?

A játék nagyon egyszerű. Helyezze magát kényelembe és kövesse az alábbi utasításokat:

  • Menjen fel a következő oldalra, ahol állatokkal, húsvéti tojásokkal, színekkel és virágokkal teli csodálatos képet talál.
  • Alaposan vegye szemügyre a keresett tárgyat. Minden héten más tárgyat fogunk a képen keresni, az első hét tárgy egy kék-zöld színekbe bújt húsvéti tojás.
  • Bevonva a gyerekeket próbálják együtt megtalálni a képen a keresett tárgyat.
  • Amikor megtalálják az adott tárgyat, kattintsanak rá. De jól figyeljenek, mert a tárgyak néha nagyon el vannak rejtve.
  • Amennyiben a keresés sikeres, a képernyőn megjelenik egy ablak, amelyben a gratuláció mellett egy kedvezménykódot is talál, melyet játékbboltunkban érvényesíthet.

Húsvét érkeztéig minden héten új jutalommal várjuk Önt. A húsvéti jutalmak keresése 6 héten át fog tartani. Ez alatt az idő alatt, azaz 2022. április 18-ig, 4 különböző jutalomhoz juthat. Ezeket e-shopunkban érvényesítheti, ahol a játékok mellett speciális húsvéti kínálat is vár Önre. Kellemes szórakozást és vásárlást kívánunk!

Találja meg a jutalmát