Játékkonyha – a tökéletes karácsonyi ajándék

  Kategóriák: Játék tippek,
22. nov'18

Minden gyermek álma megtalálni a karácsonyfa alatt a kívánt ajándékot. Ez ugyanis azt jelentené, hogy a Jézuska megkapta a kívánságlistát és minden bizonnyal teljesítette. Ha gyerkőce egy játékkonyhára vágyik, nem rossz tisztában lenni azzal, milyen elvárásoknak kell egy konyhácskának megfelelnie.

Kis kuktái egy saját játékkonyháról álmodoznak és Ön szeretné tudni, milyen a megfelelő konyhácska? Mire szükséges odafigyelni a vásárlásánál? Fogadja meg tanácsainkat és biztos lehet abban, hogy csemetéi a karácsonfa alatt a legtökéletesebb ajándékra lelnek.

Szórakoztató szerepjátékok

A szerepjátékok feladata nélkülözhetetlen a gyerekek egészséges fejlődésében. Az ösztönző játékok hozzájárulnak a készségek gyakorlásához. A gazdagon felszerelt játékkonyhában a kis szakácsok a világ összes finomságát elkészíthetik – nem kell mást tenni, csak felölteni a felnőttek szerepét és használni a fantáziát. A játékkonyhában töltött hosszú órák során a gyerkőcök lemérhetik a hozzávalók súlyát és elkészíthetik saját csemegéjüket. Lehet, hogy éppen a szakácsos szerepjátékoknak köszönhetően gyerkőce a jövőben egy saját vendéglőt nyit vagy híres főszakács lesz.

Játékkonyha választása

Motorika fejlesztése

A kínálatunkban található játékkonyhák teljes mértékben követik a gyerekek szükségleteit. A minőségi alapanyagok, kerekded formák, különböző felületek mind hozzájárulnak a finommotorika és mozgás készségek fejlődéséhez. A konyhácskákban a gyerekek játékosan megtanulják kezelni az evőeszközöket, poharakat, sőt feldobni a palacsintát is. Elsajátítják a sütő, mikrohullámú sütő és tűzhely kezelését, megismerkednek az egyes gombok funkcióival és kipróbálhatják a kávéfőzőt vagy szódakészítőgépet. Játékkonyháink valóban számos ösztönző elemmel rendelkeznek.

Milyen a megfelelő játékkonyha?

Természetes, hogy a szülők sok időt szentelnek a karácsonyi ajándékok kiválasztásához és nem is csoda, hiszen manapság játékok özöne zúdúl ránk minden oldalról. A megfelelő játék kiválasztása időigényes és ez a játékkonyhákra is vonatkozik. A konyhácskák esetében három szempontot kell szem előtt tartani:

  1. Vételár - mennyit hajlandó befektetni
  2. Alapanyag – műanyag vagy fa
  3. Gyerekszoba mérete

A kínálatunkban található minőségi játékkonyhák minden elvárását teljesítik. A francia Smoby vagy Écoiffier gyártók konyhácskái francia dizájnját, elsőosztályú kidolgozását és gyönyörű mesemotívumait semmi sem múlja felül. Figyelje meg, mi érdekli leginkább csöppségét a konyhában és ezt keresse a játékkonyhában is. Az egyrészes, egyszerűbb játékkonyhák mellett méretesebb sarokkonyhákat is kínálunk, ahol több gyerkőc is elszórakozhat egyszerre. Nagyon kedveltek az elektronikus játékkonyháink, melyek pöpec funkciókkal vannak ellátva.

Elektronikus játékkonyha Tefal Studio Bubble Smoby

Tefal Bubble Smoby játékkonyha

A Tefal Studio Bubble játékkonyha egyből belopja magát a gyerekek szívébe. A Smoby gyártó konyhácskája méreteit tekintve a kisebbek közé tartozik, ezért kényelmesen elfér a gyerekszobában. Felszerelésében a kis szakácsok 26 nélkülözhetetlen kelléket találnak, többek között a mágikus buborékoló fazekat, az eszpresszó kávéfőzőt és a szódakészítőgépet is. A kék-szürke kivitelezésben készült konyhácska valósághű hangokkal is elnyeri a gyerekek tetszését.

Elektronikus játékkonyha Tefal Studio XXL Bubble Smoby

Méretesebb játékkonyhát szeretne? Válassza a Tefal Studio XXL Bubble konyhácskát. A Smoby sarokkonyhája 38 kiegészítővel és különböző konyhai berendezéssel rendelkezik. Gazdag felszerelésében a gyerekek megtalálják a tűzhelyet, sütőt, hűtőszekrényt, mosogatógépet. A valósághű hangeffektek sem hiányoznak, sőt a forgató funkcióval ellátott palacsintasütőt is! A konyhácska természetesen számos rakodótérrel is rendelkezik, ami lehetőve teszi valamennyi kellék elrendezését.

Már tudja melyik játékkonyhát találja gyermeke a fa alatt? A választás csak Önön áll! Bármelyiket is választja, egy biztos, gyermekének órákon át tartó remek szórakozásban lesz része, melynek végén ízletes finomságok várják a vendégeket.

Játékkonyhák