Tessék belépni! A játékokkal teli kert megnyitja kapuit

4 perc
16. márc'22

A nap ragyog, a fű zölddel, a fák bimbóznak....beköszöntött a kerti játékok ideje! Mackojatek.hu webáruházunkban most mindegyiket egy helyen találja. A kertet és játszóteret ábrázoló interaktív térképnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen felfedezheti gyermekei számára a megfelelő játékokat.

A linkre kattintva a felhők között találja magát, ahonnan valamennyi kerti játék elérhető. És mit takarnak a nap sugarai? Görgessen az oldalon lefelé, fedezze fel a szebbnél szebb játékokat, hogy fergeteges szórakozást biztosítson gyermekeinek az elkövetkezendő hetekben.

Az egyes játékokra kattintva megjelenik az adott játékkategória, és elkezdődhet a gyermekére szabott játékot kiválasztása. Ne akadjon el a házaknál és csúszdáknál, bátran görgessen tovább az oldalon és ismerje meg a kerti játékok teljes birodalmát. A gyerekekre mászókák, gyerekjárművek, hinták, homokozók, kerti játékgrillek és játékkonyhák, gyerekbútorok, vízi pályák, a kiskertészek számára nélkülözhetetlen segédeszközök, valamint bébitaxik és triciklik várnak, melyek biztonságosan eljuttatják a csöppségeket a játszótérre.

Nádherná interaktívna mapa vás prevedie celou záhradou či detským ihriskom a ponúkne vám nielen kvalitné hračky pre vaše deti, ale aj inšpiráciu. Ako a kde rozmiestniť hračky v záhrade? Ktoré hračky sa perfektne funkčne dopĺňajú? Hodí sa detský nábytok k šmykľavke, alebo skôr k záhradnému grilu? Čo všetko môžu mať deti v záhrade a ktoré hračky tam využijú najviac zo všetkých?

A gyönyörű interaktív térkép végigvezeti Önt a kertben és játszótéren, és nemcsak minőségi játékokat, de ihletet is kínál. Hogyan és hol helyezzük el a játékokat a kertben? Hogyan kombináljuk őket? Csúszda vagy inkább kerti grill mellé alkalmas a gyerekbútor? Melyek azok a játékok, amelyeket a gyerekek a legjobban kihasználnak a kertben?

Kerti játéko Smoby

A kertbe csak a legjobbat

A tavasz beköszöntével a gyerekek egyre több időt töltenek a szabadban, erre pedig előre kellőképpen fel kell készülni. Hozzon létre csöppségének saját játszóteret otthon, ahol biztonságosan játszhatnak testvéreivel és barátaival. Mi pedig pontosan tudjuk, mely játékok teszik a kertet díszesebbé és funkcionálissá.

Tágas házikó Neo Friends House kerttel

Mackóink kertjébe lépve gyermekházak fogadják Önt és gyermekeit, melyek között a tágas, kertes Friends House házikó is megtalálható. A felújított, bővíthető Neo Friends House extra nagy teret biztosít több gyermek játékához. A ház részét képezi a piknikasztal, amely belülről és kívülről is használható, valamint egy előkert virágtartókkal, amelyekben a gyerekek saját növényeket és virágokat termeszthetnek. A ház egyedisége a bővíthetőségében rejlik. A gyermekházat közvetlenül az e-shopban bővítheti több kiegészítővel, például nyári konyhával, napernyővel, szilárd műanyag padlóval, ereszcsatornával, napelemes lámpával vagy kulcsra zárható teljes bejárati ajtóval, amely postabedobó nyílással rendelkezik.

Házikó Neo Friends blog

Játszóközpont Multisport Fun Center

A mackojatek.hu áruház tavaszi kertjében nem hiányozhat a kivételes Smoby játszócenter, amely gyermek csúszdát, kosárlabda palánkot, focikaput, mászófalat, létrát és piknikasztalt kínál a gyerekeknek. A sportcenter nem csak szórakoztató, de egyben nagyon praktikus is. Segíti a társadalmi kapcsolatok felépítését, a képzelet és fantázia fejlesztését, és a rejtett tehetségek felfedezését. A sport összehozza a gyerekeket, az egészséges rivalitás mellett az együttműködést is támogatja és lehetőséget nyújt a friss levegőn való tartalmas időtöltésre. Ebben a játékközpontban csak nehezen talál negatívumot.

Kalandpálya Adventure Course

A tökéletes kertben a Smoby exkluzív újdonsága – az Adventure Course kalandpálya – garantálja a mozgáskészségek fejlődését. A kalandpálya számos lehetőséget kínál a gyerekeknek a mozgáskészségek, reflexek gyakorlására, a térérzékelés és az egész test koordinációjának fejlesztésére. Unalmasan hangzik? Még véletlenül sem! A gyerekek saját fantáziájuk szerint állíthatnak össze négy ösvényt és négy támaszpontot. Milyen módon kelnek át az ösvényeken? Egylábon ugrálva? Lesznek akadályok az útjukban? Csukott szemmel próbálják leküzdeni őket? Ez mind a gyerekek fantáziáján múlik, melynek semmi nem szabhat határt.

Kalandpálya blog

Lépjen a kertünkbe