Karácsoni ajándékvásár ingyen meglepetéssel!

26. szept'19

Vége a nyárnak és máris az ősz közepénél vagyunk. Hamarosan itt a karácsony. Ne hagyja a vásárlást az utolsó pillanatra. Készüljön fel a szeretet ünnepére már ma! Ráadásul most rendelése mellé ajándékot adunk teljesen ingyen.

Oli, Milli és Brúnó, a három csintalan kis bocs, az idén úgy döntött, hogy elkerüli a karácsony előtti káoszt és jó pár héttel az ünnepek előtt beszerzi az összes karácsonyi játékot. Az európai gyártóktól származó legfrisebb újdonságok már játékboltunk polcain sorakoznak és ha most választ belőlük, rendelését ingyen ajándékkal bővítjük. Készen áll hát a vásárra?

Adventny kalendar text hu

Ajándék még karácsony előtt

Kivárni a karácsonyi ajándékok bontogatásának a napját nem egyszerű. Még szerencse, hogy az adventi naptárak kissé lekötik az izgatott gyerekek figyelmét mindaddig, amíg elérkezik a nagy nap. Mackóink is imádják az adventi naptárakat, ezért úgy döntöttek, hogy a rendelések mellé egy csodás Écoiffier adventi naptárat csomagolnak ajándékba.

Az ajándék megszerzése nagyon egyszerű. Vásároljon legalább 32 000 Ft értékben és e kedves meglepetés máris az Öné. A gyönyörű adventi naptár 24 ablakkal rendelkezik, ezekben az ablakokban egy karácsonyi építőjáték egy-egy része bújt meg. Karácsonykor tehát egy 24-részes építőjáték áll a gyerkőcök rendelkezésére, amely nem szab határokat a fantáziának.

Miért vásároljon már most?

Mert ez számtalan előnnyel jár. Időt, pénzt és idegeket spórol. Tudjuk milyen stresszel jár a karácsoni hajsza. Végtelen tömegek és kasszánál sorakozó emberek. Ha most vásárol, ezt mind elkerülheti. Egy csésze forró tea vagy kávé mellett kényelmesen online vásárolhat. Csak néhány kattintás az egész és a karácsonyi ajándékok már úton vannak. Nem kell aggódni afelől sem, hogy a megálmodott játék esetlen nem lesz készleten. Ha időben vásárol, nyugodalmas karácsonynak nézhet elébe.

Az ideális ajándék!

A hatalmas kínálatban néha nem tud eligazodni az ember. Mackóink ebben is segítségére állnak és néhány pompás játéktippel megkönnyítik a választást. Merítsen ihletet az alábbi ajánlatokból és varázsoljon széles mosolyt csemetéi arcára!

Játékkonyha folyó vízzel Tefal Evolutive Gourment Smoby

Növekedő konyha Smoby

A karácsonyi időszak a sütés-főzés időszaka is egyben. Az új Tefal Evoluti Gourment játékkonyhával a karácsonyi főzőcske gyerekjáték lesz. A Smoby gyártó konyhácskája együtt nő a gyermekkel és ideális a 3-8 éves korosztály számára. Az alátéteknek kőszönhetően magasságilag is állítható ezzel kényelmet biztosít a kis kuktáknak játék közben. A konyhácska folyó vízzel, elektronikus mikrohullámú sütővel, mágikus buborékoló fazékkal valamint KidStool székkel van felszerelve.

Babaház Violette Baby Nurse Large Doll´s Play Center Smoby

Smoby babaház

Tökéletes babaházat keres? Nálunk megtalálja! A három szárnyból álló Baby Nurse babaház egy többfunkciós babacenter, ahol a játékbaba teljes komfortban részesül. A tökéletesen kidolgozott komplexum 23 kiegészítőből áll, melyek a játékot élménnyé varázsolják. A szétnyitott babaház valódi szobára hasonlít, ahol a gondoskodó dadusok minden szükséges kelléket megtalálnak. A házikó modern francia dizájnjával is beférkőzik a kislányok szívébe.

Plüss maci királyi koronával Prince of Cuddles Kaloo

Kaloo plüss maci

Karácsony plüssjáték nélkül? Elképzelhetetlen! A bájos plüss macit koronával a fején már a legkisebb gyerekek is dédelgethetik, babusgathatják. A fehér maci 60 cm magas és fekete-arany ajándékcsomagolásban van forgalmazva, ezért valóban nem kell mást tennie, csak a fa alá helyeznie és várni a gyerekek szemében megjelenő boldogságra, amikor kicsomagolják.

Tudja le a karácsonyi vásárt már ma és váltsa valóra gyermeke álmait. Most ráadásul minden 32 000 Ft feletti rendelés mellé egy 4 890 Ft értékű Écoiffier adventi naptárt adunk ajándékba. Már tudja, mivel lepi meg csemetéit?

Karácsonyi vásár