Vasárolj karácsonyra még ma és szerezz adventi naptárt ajándékba!

01. okt'20

Kis és nagy vásárlóink már biztosan megismerkedtek játékbirodalmunk három derék Mackójával. Oli, Milli és Brúnó a három csintalan kis bocs kicsit bizony rendetlen (hisz sikerült párszor igazi káoszba dönteniük a raktárat), de ha a gyerekek boldogságáról van szó, akkor a lehetetlenre is képesek.

Éppen ezért is kértük meg már most őket, hogy végezzenek őszi nagytakarítást raktárunkban és készítsék elő játékbirodalmunkat a varázslatos ünnepekre. Nekik köszönhetően indulhatnak útnak már most az európai gyártók szép újdonságai otthonodba, hogy kipihenve és felkészülve várják az ünnepi kicsomagolást. És nem is lenne karácsony a karácsony, ha a három cuki Mackó nem csomagolna plusz ajándékot a csomagokba.

Ajándék még karácsony előtt

Oli, Milli és Brúnó tisztában vannak vele, hogy a karácsonyi ajándékokra várva az idő méginkább lelassul, de még Szenteste is varázslatos módon csigatempóban csúcsosodik ki. Egyszer régen egy nagyon ügyes ember felfedezte az adventi naptárat, melyben a gyerekek naponta egy-egy finom édességre vagy apró játékra lelnek. Neki köszönhetően is elviselhetőbb és szórakoztatóbb a karácsonyi várakozás. És mivel Mackóink imádják az adventi naptárakat, így elhatározták, hogy gyermekedet is meglepik egy szépséges adventi naptárral az Écoiffier vállalat műhelyéből.

Az ajándék megszerzése nagyon egyszerű! Nincs más dolgod, csupán webáruházunkban kiválasztani a karácsonyi ajándékokat 49 990 Ft értékben és szorgos Mackóink máris a rendeléshez hozzácsomagolják az adventi naptárat teljesen ingyen. A gyönyörű adventi naptár 24 ablakkal rendelkezik, ezekben az ablakokban egy karácsonyi építőjáték egy-egy része bújt meg. Szenteste, az utolsó ablakot is kinyitva, az utolsó, hiányzó építőjáték elem is gyermeked kezébe kerül és mesés építőjáték máris összeáll, mely garantáltan nem szab határt a fantáziának, csodálatos karácsonyi történeteket szülve boldog befejezéssel.Kalendar blog hu

Miért vásárolj már most?

Ha időben elkezded az ajándékokat beszerezni, az számtalan előnnyel jár. Nem csupán időt, pénzt spórolsz, hanem főleg megkíméled magad a felesleges stressztől. Mind tudjuk, hogy a karácsonyi hajsza milyen stresszel jár. A rengeteg nyugtalan ember a bevásárlóközpontokban, a végtelen sorok a kasszáknál és a csalódás, amikor rájösz, hogy a hőnáhított játékokat már elhalászták előled. Ezen felül a mostani vírusidőszakban még szájmaszkot sem kell felvenni az online vásárláshoz, az is nagy megkönnyebülés, ugye?

Szerezd be a karácsonyi ajándékokat időben (online vásárlással) és garantáljuk, hogy nem ér semmiféle negatív csalódás az ünnepek előtt. Egy csésze forró tea vagy éppen kávé mellett kényelmesen, felstócolt lábakkal online vásárolhatsz. Pár kattintás és más dolgod már nem is lesz, csupán a futártól átvett játékokat jól elrejteni a kíváncsiskodó lurkók elől.

Ha időben vásárolsz, nyugodalmas, stresszmentes karácsonyi hangulat járja át majd az ünnepi időszakot. Ennek köszönhetően számodra is élvezetesebb lesz a gyerekekkel töltött idő abban a tudatban, hogy a szépen becsomagolt ajándékok már csak a Szenteste varázslatos pillanatára várnak.

Tökéletes választás a karácsonyfa alá!

A hatalmas játék kínálat néha igazán nagy fejtörést okoz a szülőknek. Nem kell aggódni, Mackóink örömmel segítenek a legszuperebb játékokat kiválasztani. Már egy csodás újdonságokkal tele listával is előálltak az európai gyártók műhelyéből, hogy moslyt csaljanak minden gyermek arcára.

Iskola ovisoknak School Smoby

Iskola Smoby karácsony

Ha saját suliról álmodozik minden gyerkőc, akkor miért is ne lepjük meg vele őket? A tanár diák szerepjáték szétnyitható osztály formájában támogatja a gyermek pozitív hozzáállását az iskolához és sok új tudnivalóval is gazdagítja. Gyerekek a játék révén megtanulnak számolni, az ábécé-vel és idegen szavakkal ismerkednek és vidám mókában lesz részük. Szétnyitható osztály óriási iskolafalat képez, melyen falióra, kétoldalú tábla, a számok gyakorlására óriáskerék és tevékenység tervező is megtalálható. De nem hiányozhatnak kapcsok a rajzok felfüggesztéséhez, tárolórekeszek és egyéb kiegészítők, melyek a tanár diák szerepjátékot gazdagabbá varázsolják.

Bébitaxi Bobby Car Neo BIG

Felkészülni, vigyázz, rajt! Vörös járgány fekete részletekkel, egyedüli hűtőmaszkkal és dudával garantált örömet szerez a versenyautók szerelmeseinek. BIG béitaxi Bobby Car Neo luxus járgány külcsínben kényelmes csúszásmentes ülőkével rendelkezik és a rajta való suhanás elősegíti a csípőizületek helyes fejlődését és egyben erősíti a lábizmokat is. A szülők biztosan értékelni fogják, hogy a menő járgány felülete UV szűrővel lett kezelve kifakulás ellen, illetve a 3-rétegű gumikerekek is a bébitaxi előnyére szolgálnak. Gyerkőcöket viszont első pillantásra járgányhoz csatlakoztatható kiegészítők nyerik meg a BIG márkától, mint például az utánfutó vagy a vontatókötél.

Orvosi vizsgáló pult Baby Care Center Smoby

Orvosi pult karácsony

Az orvosi hivatás már a babázás során elmélyül a gyerekekben. Orvosi vizsgáló pult Baby Care Center pillanatok alatt a gyerekszobát egészségügyiközponttá alakítja át, ahol a kis orvosok a beteg játékbabáknak elsőosztályú egészségügyi ellátást tudnak nyújtani. A 28 kiegészítőből álló készlet mindent tartalmaz, ami egy teljeskörű kivizsgáláshoz elengedhetetlen. A vizsáló pult részét képezi a játékbaba is, ami elmélyíti a gyerekorvos szerepjátékot. Vizsgáló pult tartós műanyagból nagyon szép színkombinációban pompázik, valósághű és időtlen benyomást kelt, köszönhetően a játéknak a kicsik elmerülnek az orvos beteg szerepjátékban és megismerkednek az egyes orvosi eszközök használatával, közelebb kerülve így a felnőttek világához.

Ha arról álmodozol, hogy elkerülöd a karácsonyi hajszát és a legfőbb gondod az lesz, hogy hány darab mézes sütit is ettél már meg, akkor a legjobb helyen vagy. Tudd le a karácsonyi vásárlást már ma és váltsd valóra gyermekeid álmait. Most ráadásul minden 49 990 Ft feletti rendelés mellé Écoiffer adventi naptárat csomagolunk ajándékba 5 100 Ft értékben. Legyen a karácsony még gazdagabb.

A karácsony itt kezdődik!