Vasárolj karácsonyra még ma és szerezz adventi naptárt ajándékba!

7 perc
17. szept'21

Hol a víz szóródott, a homok pedig folyt, ott az idő is villámgyorsan szaladt és a Karácsony is iszonyatos sebességgel közeledett. És bár a nem igazán hagyományosnak mondható 2021-es évből még néhány hónap hárta van, a szülők nagyon is tisztában vannak azzal, hogy az idő könyörtelen, és észre sem veszik, a karácsony kopogtatni fog az ajtajukon. Ezért kezdje az előkészületeket még ma, és gondoskodjon arról, hogy idén is e ünnep gazdag és boldog legyen! Mackóink szívesen segítenek ebben, sőt ismét egy ajándekkál tetézik a megrendeléseket!

Kis és nagy vásárlóink már biztosan megismerkedtek játékbirodalmunk három derék Mackójával. Oli, Milli és Brúnó a három csintalan kis bocs kicsit bizony rendetlen (hisz sikerült párszor igazi káoszba dönteniük a raktárat), de ha a gyerekek boldogságáról van szó, akkor a lehetetlenre is képesek. Éppen ezért is kértük meg őket, hogy végezzenek őszi nagytakarítást raktárunkban és készítsék elő játékbirodalmunkat a varázslatos ünnepekre. Nekik köszönhetően indulhatnak útnak már most az európai gyártók szép újdonságai otthonodba, hogy kipihenve és felkészülve várják az ünnepi kicsomagolást. És nem is lenne karácsony a karácsony, ha a három cuki Mackó nem csomagolna plusz ajándékot a csomagokba.

Ajándék még karácsony előtt

Oli, Milli és Brúnó tisztában vannak vele, hogy a karácsonyi ajándékokra várva az idő méginkább lelassul, de még Szenteste is varázslatos módon csigatempóban csúcsosodik ki. Egyszer régen egy nagyon ügyes ember felfedezte az adventi naptárat, melyben a gyerekek naponta egy-egy finom édességre vagy apró játékra lelnek. Neki köszönhetően is elviselhetőbb és szórakoztatóbb a karácsonyi várakozás. És mivel Mackóink imádják az adventi naptárakat, így elhatározták, hogy gyermekedet is meglepik egy szépséges adventi naptárral az Écoiffier vállalat műhelyéből.

A gyönyörű adventi naptár 24 ablakkal rendelkezik, ezekben az ablakokban egy karácsonyi építőjáték egy-egy része bújt meg. Szenteste, a 24-ik ablakot is kinyitva, az utolsó, hiányzó elem is feltárul és a mesés építőjáték máris összeáll. A gyerekek kezében általa feléldnek a fantáziádús karácsonyi történetek boldog befejezéssel.

Az ajándék megszerzése nagyon egyszerű! Nincs más dolga, csupán webáruházunkban kiválasztani a karácsonyi ajándékokat legalább 49 990 Ft értékben és szorgos Mackóink máris a rendeléshez hozzácsomagolják az adventi naptárat teljesen ingyen. Egy rendelés mellé csak egy ajándékot választhat, még akkor is, ha a Mackojatek.hu webáruházban több promo akció is zajlik egyszerre. Ez az ajándék nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek extra kedvezményesek és további ajándékokkal sem kombinálható.

Kalendar blog hu

Miért vásárolj már most?

Ha időben elkezded az ajándékokat beszerezni, az számtalan előnnyel jár. Nem csupán időt, pénzt spórolsz, de főleg megkíméled magad a felesleges stressztől. Mind tudjuk, hogy a karácsonyi hajsza milyen stresszel jár. A rengeteg nyugtalan ember a bevásárlóközpontokban, a végtelen sorok a kasszáknál és a csalódás, amikor rájösz, hogy a hőn áhított játékokat már elhalászták előled. Ezen felül a mostani vírusidőszakban még szájmaszkot sem kell felvenni az online vásárláshoz, az is nagy megkönnyebülés, ugye?

Szerezd be a karácsonyi ajándékokat időben (online vásárlással) és garantáljuk, hogy nem ér semmiféle negatív csalódás az ünnepek előtt. Egy csésze forró tea vagy éppen kávé mellett kényelmesen, felstócolt lábakkal online vásárolhatsz. Pár kattintás és más dolgod már nem is lesz, csupán a futártól átvett játékokat jól elrejteni a kíváncsiskodó lurkók elől.

Ha időben vásárolsz, nyugodalmas, stresszmentes karácsonyi hangulat járja át majd az ünnepi időszakot. Ennek köszönhetően számodra is élvezetesebb lesz a gyerekekkel töltött idő abban a tudatban, hogy a szépen becsomagolt ajándékok már csak a Szenteste varázslatos pillanatára várnak.

Tökéletes választás a karácsonyfa alá!

A hatalmas játék kínálat néha igazán nagy fejtörést okoz a szülőknek. Nem kell aggódni, Mackóink örömmel segítenek a legszuperebb játékokat kiválasztani. Már egy csodás újdonságokkal tele listával is előálltak az európai gyártók műhelyéből, hogy moslyt csaljanak minden gyermek arcára.

Étterem konyhával Food Corner Smoby

Étterem konyhával karácsony

Karácsony finomságok nélkül? Elképzelhetetlen. A játékkonyhával felszerelt Food Corner étteremmel pedig játszva elkészíthetők. A neves Smogy gyártó multifunkciós terméke időtlen dizájnnal büszkélkedhet, ráadásul minden oldalról megközelíthető, így több kis szakács is együttműködhet a finom ételek készítésénél. A játék konyhából és étteremből áll, és különböző szerepjátékokra alkalmas, melyek keretében a gyerekek szélesre tárhatják fantáziájukat. A Food Corner étterem 29 kiegészítővel rendelkezik, többek között fizető terminállal, italadagolóval és szükséges konyhai berendezésekkel.

Bébitaxi Bobby Car Neo BIG

Felkészülni, vigyázz, rajt! Vörös járgány fekete részletekkel, egyedüli hűtőmaszkkal és dudával garantált örömet szerez a versenyautók szerelmeseinek. BIG béitaxi Bobby Car Neo luxus járgány külcsínben kényelmes csúszásmentes ülőkével rendelkezik és a rajta való suhanás elősegíti a csípőizületek helyes fejlődését és egyben erősíti a lábizmokat is. A szülők biztosan értékelni fogják, hogy a menő járgány felülete UV szűrővel lett kezelve kifakulás ellen, illetve a 3-rétegű gumikerekek is a bébitaxi előnyére szolgálnak. Gyerkőcöket viszont első pillantásra járgányhoz csatlakoztatható kiegészítők nyerik meg a BIG márkától, mint például az utánfutó vagy a vontatókötél.

Játékbaba Lila Chérie Mon Grand Poupon Corolle

Karácsony játekbaba Lila Cherie

A francia Corolle gyártó műhelyéből származó Lila Chérie Mon Grand Poupon játékbaba első látásra lenyűgözi a gyerkőcöket. A kék szemű Lila Chérie részletgazdag kidolgozással büszkélkedhet és interaktív funkcióinak köszönhetően külső hatásra, érintésre is reagál. Az aszimmetrikus arcvonásokkal ellátott játékbaba gagyog, sír, elpirul, cumizik és pislog. Az egyedi Corolle játékbabát a kislányok öltöztethetik, etethetik, ringathatják és sétáltathatják. Enyhe vanília illatával és a hozzá tartozó kiegészítőkkel azonnal elnyeri a gyerekek tetszését.

Ha arról álmodozol, hogy elkerülöd a karácsonyi hajszát és a legfőbb gondod az lesz, hogy hány darab mézes sütit is ettél már meg, akkor a legjobb helyen vagy. Tudd le a karácsonyi vásárlást már ma és váltsd valóra gyermekeid álmait. Most ráadásul minden 49 990 Ft feletti rendelés mellé Écoiffer adventi naptárat csomagolunk ajándékba 5 100 Ft értékben. Legyen a karácsony még gazdagabb.

A karácsony itt kezdődik!