Meglepetés a Mackóktól! Rendelése mellé mesés ajándék

17. jan'19

Ha Ön is a visszatérő vásárlóink körébe tartozik, bizonyára tudja, hogy időről időre mackóink egy kis meglepetéssel kedveskednek. Ezúttal minden kedves vásárló, aki 15 000 Ft felett vásárol játékboltunkban, csodaszép mesekockákat kap ajándékba! Ha többet szeretne tudni az ajándékozás feltételeiről, olvasson tovább.

Az ajándékozás nem csak a karácsony és a születésnapok kiváltsága! Ajándékozni bármikor lehet! Vásároljon webáruházunkban a január 16-tól február 14-ig tartó időszakban legalább 15 000 Ft értékben és mi megajándékozzuk. Meglepetésként a Dohány gyártó bájos ábráival díszített mesekockákat csomagoljuk rendelése mellé.

A kockák sem egyformák

Első látásra a Dohány mesekockák nagyon egyszerű és nem igazán érdekes játéknak tűnhetnek. A látszat viszont csal. A kockákkal való szórakozás remek finommotorika és tapintási érzékenység fejlesztő tevékenység, melynek során a gyerekek különböző anyagokkal, felületekkel ismerkednek, sőt a kockák hőmérsékletét is vizsgálhatják. A Dohány mesekockák kedves ábrái ösztönzik a gyerekek fantáziáját és kreativitását. Játék közben elsajátítják az állatok és közlekedési eszközök nevét és örömüket lelik a helyesen összerakot képekben.

Blog kockák ajándékba

A Dohány mesekockák 4 nagyobb kockából állnak. A kockák oldalait szép ábrák díszítik. A gyerekek feladata kirakni a négy bájos kép valamelyikét. A Dohány mesekockák leginkább a népszerű puzzle képkirakókra hasonlítanak – az ábrák kirakása fejleszti a logikai gondolkodást és összpontosítást. Ki gondolta volna, hogy négy színes kocka ennyi lehetőséget kínál?

Ha nem csak szórakoztató, de oktató jellegű játékkal is szeretné meglepni gyermekét, vásároljon játéboltunkban január 16-tól február 14-ig 15 000 Ft felett és mackóink máris rendelése mellé csomagolják a Dohány mesekockákat. Hát nem remek ajánlat?