Mesés október babakocsival a Mackóktól!

04. okt'18

Mackóinkkal egyetlen nap sem unalmas! Győződjön meg róla októberben is. Szerezzen örömet kis hercegnőjének egy pompás Smoby babakocsival és Mackóink egy játékbabát adnak mellé teljesen ingyen. Nem kell mást tennie, csak kivalásztania a megfelelő motívumot. Talán a Frozen mese lesz a nyerő vagy inkább a Disney Hercegnők nyerik el a tetszését, esetleg a csintalan Mása jön be a leginkább? A választás csak Önön áll. Lépjen be velünk együtt a mesék birodalmába.

Vásároljon október folyamán egy mesés Smoby babakocsit és szerezzen egy játékbabát ajándékba! Válasszon az alábbi Frozen, Disney Hercegnők, Mása vagy Baby Nurse motívumos babakocsikból és automatikusan egy Écoiffier Petit Bebe Nursery játékbabát kap tőlünk ajándékba. Az akció október 1-től október 31-ig tart. Már tudja, melyik babakocsival lepi meg kislányát?

Blog babák hu

Mesés babakocsik a kis dadusoknak

Míg a játékautók a kisfiúkat, a babakocsik és játékbabák örök idők óta a kislányokat jellemzik. A babázás és a babáról való gondoskodás nem csak szórakoztató, de oktató is egyben. A szerepjátékok révén a gyerekek belekóstólhatnak a felnőttek világába. Tegye élvezetesebbé kislánya mindennapjait a kínálatunkban található mesés babakocsikkal!

Mély babakocsi Pastel Hercegnők Disney Smoby

Mély babakocsi Disney Smoby

Minden kislány megérdemel egy hercegnős babakocsit! A Smoby gyártó műhelyeből származó csodálatos rózsaszín babakocsit világoskék részletek és a Disney Hercegnők motívuma gazdagítják. A naptetejét díszítő illusztrációk egyedi külcsínt kölcsönöznek a babakocsinak. A babakocsi 42 cm méretű játékbabáknak készült és tolókarja 58 cm magasan helyezkedik el. A hagyományos mély babakocsi aljában rakodórész található és kellékei között kislánya a takarót is megtalálja.

Mély babakocsi Frozen Smoby

Mély babakocsi Frozen Smoby

A Frozen mese rajongói a lila-kék színárnyalatokban tündöklő pompás babakocsiban lelnek arra, amire mindig is vágytak. A hagyományos mély babakocsi garantálja, hogy a játékbaba sétálás közben is kényelmesen pihenhet. A kerekded babakocsi kék naptetejét hópehely minta, takaróját Elsa és Anna hercegnő képe díszíti. Ennek a babakocsinak köszönhetően a babázás felejthetetlen élmény lesz, ráadásul a Jégvarázs mesét imádó kislányok kedvenc hercegnőiket is maguk mellett tudhatják.

Mély babakocsi Baby Nurse Arany kiadás Smoby

Mély babakocsi Baby Nurse Smoby

Egyszerű, de nagyszerű – ezzel a két szóval lehetne jellemezni az Arany kiadást megtestesítő Baby Nurse babakocsit. A hagyományos mély Smoby babakocsi rózsaszín alapszínét arany részletek és bájos mintázat díszíti. Tolókarjának magassága 55 cm, így a kislányok már 18 hónapos kortól eljátszhatnak vele. Az elegáns, valósághű kivitelezésű babakocsi az édesanyás szerepjátékokat nélkülözhetetlen kelléke.

Mély babakocsi Mása és a medve Landau Smoby

Mély babakocsi Mása Smoby

Ha kislánya lelkesen nézi Mása kalandjait, akkor ezzel a babakocsival megütötte a főnyereményt! A népszerű mese motívumát viselő babakocsi rózsaszín színével és Mása valamint medve cimborájának elragadó ábráival lopakodik a kislányok szívébe. A mély babakocsi tolókarjának magassága 58 cm és zöld részletekkel díszített. A kocsi rózsaszín anyagát bájos fehér pöttyök teszik vidámabbá. Természetesen a babakocsi rakodórésszel is rendelkezik, amely ideális a legszükségesebb babakellékek szállításához.

Már eldöntötte, melyik babakocsival lepi meg kislányát? Ne feledje, hogy októberben a feljebb említett babakocsik mellé Mackóink egy bájos Petit Bebe Nurse játékbabát csomagolnak ajándékba. Ezzel a babával a babázás valóban tökéletes lesz.