Velünk nincs vége a nyárnak: Vásároljon még kedvezményesebben!

  Kategóriák: Akciók és kedvezmények,
5 perc
09. szept'21

Viszlát, nyár! Találkozunk egy év múlva! Így búcsúzott Milli és Brúnó szeptember beköszöntével a nyártól, és máris szedték elő a szekrény aljából az őszi díszeket. Ám Oli nem így gondolta és azonnal felkiáltott: „Várjatok, mi lenne, ha meghosszabbítanánk a nyarat?“

És mivel közismert, hogy Olival nincs értelme vitázni, mackóink ismét elővették a raktárból a legkedveltebb nyári játékokat és áraikat is csökkentették. Készen álltok tehát a végtelen nyárra és még kedvezőbb árakra? Mert velünk, nincs vége a nyárnak!

Olvadnak az árak

Kezdődik az árolvadás! Ne várjon a következő nyárig, rendeljen kültéri játékokat, hiszen csodálatos ősznek nézünk elébe, amely kedvez a szabadtéri szórakozásnak. Nálunk még nincs vége a nyárnak és mackóink is úgy vélik, most van itt az alkalom, hogy kivételes áron szerezze meg a legnépszerűbb játékokat.

Vágjon neki a kalandos útnak, melynek során gyönyörű játékok várnak gyermekeire kedvező áron. A játékok kínálatát rendszeresen felcseréljük, így mindig új, extra kedvezménnyel várjuk a vásárlókat. Nem csak a nyár, de az egész év is felejthetetlen lehet számukra játékaink társaságába.

Népszerű játékok kedvező áron

A nyári szünetnek ugyan vége, de az még nem jelenti azt, hogy vége a szórakozásnak. A napsütéses meleg ősz, amely kétségkívül az év legváltozatosabb időszaka, annyi játéklehetőséget kínál a gyerekeknek, mint a nyár. Ezért most ismét akciós áron kínáljuk a kedvenc játékokat, hogy vidám társaságot biztosítsanak a gyerekek az elkövetkezendő hetekben. A játékok kínálatát rendszeresen frissítjük, szóval lesz minek örülni. Készen áll a végtelen nyárra?

Csúszda vízsugárral Funny Toboggan Smoby

Smoby csúszda nyári akció

A csúszdázás generációkon át a gyerekek kedvenc szórakozása közé tartozik. A Funny Toboggan csúszda vízsugárral a legmodernebb és legminőségibb csúszdák egyike és 2 méter hosszú csúszófelülettel rendelkezik. A mókás, de biztonságos csúszdázás élményét a csúszásmentes lépcsőfelület, masszív zöld fogantyúk és ergonomikus csúszófelület is tetézi. A nyári hónapokban a csúszda víztömlőre köthető és hosszan tartó vidám szórakozást biztosít egész éven át.

Házikó kertészeknek Garden House Smoby

Smoby házikó nyári akció

Nem csak a felnőttek, de a gyerekek is vágynak egy saját kis házikóra, ahol megbújhatnak és játszhatnak. Az elsőosztályú Garden House kertész házikó sokkal többet kínál, mint csak játékteret. A házikóhoz 21-részes kerti kiegészítő szett is tartozik, segítségükkel a kertészkedés keretében a gyerekek saját növényeket és virágokat nevelhetnek. A kellékek között nem hiányoznak a virágcserepek, virágfuttató rács, madáretető, kerti eszközök és lapozható útmutató ábrákkal, tippekkel és trükkökkel a kis kertészek számára.

Libikóka Blue Dog Smoby

Smoby libikóka nyári akció

A népszerű játékok között a Blue Dog Smoby libikóka sem hiányozhat. A kutyusformát öltő kék libikóka 3 ülőhelyet kínál a hintázni vágyó gyerekeknek. Az ergonomikus ülőhely hozzájárul a csípőízületek és izomzat helyes fejlődéséhez. A libikóka szerkezete stabil és ellenálló és a masszív fogantyúkkal együtt garantálja a maximális biztonságos.

Sátor Indoor&Outdoor Teepee Evolutive Smoby

Smoby teepee nyári akció

Merülj el a vadnyugat és indiánok fantasztikus világában a Teepee Evolutive Smoby sátor segítségével. Az egyedi sátor dupla falai ellenálló műanyagból készültek, ennek ellenére nagyon valósághű. Magassága 159-184 cm között állítható, így teljes mértékben alkalmazkodik a gyerekek magasságához. A részletgazdag kidolgozás és textilfüggöny meghitt hangulatot áraszt és kellemes árnyékot biztosít a forró napokon. A dizájnos nyílások több intimitást kínálnak és biztosítják a lenyűgöző hatást.

Háromkerekű roller Corolle Smoby

Smoby roller nyári akció

Mi történik, ha két népszerű francia márka, a Corolle és a Smoby egyesül? Egy csodálatos haromkerekű roller kel életre, amely egész évben lehetővé teszi a rollerezést, A kis járgány femvázzal és stabil háromkerekű szerkezettel rendelkezik, melyet bájos virágminta díszíti és egy kosár a Corolle játékbabáknak teszi teljessé. A roller kormányának magassága állítható és alkalmazkodik a gyerkőc magasságához.

Hosszabítsa meg a nyarat és élvezze tovább meleg napok nyújtotta örömeket az extra kedvezményes nyári játékainknak köszönhetően. Vásároljon előnyösen egész éven át és lepje meg gyermekeit néhány új termékkel.