Ismeri az online kártyás fizetés előnyeit?

  Kategóriák: Akciók és kedvezmények,
3 perc
05. ápr'21

A bankkártyás fizetésnek támogatói és ellenzői is vannak. Az egyik oldal az előnyeit a másik oldal a hátrányait sorolja. A bankkártyás fizetéssel viszont nem csak az üzlet, de a vásárló is jól jár. Íme 9 ok, amiért megéri az online fizetés.

Nem biztonságos, visszaélhetnek az adataimmal, nem látom többé se a pénzem, se az árut… Számos kifogást találunk arra, miért ne fizessünk kártyával online, de az előnyök kétségtelenül meghaladják hátrányokat. Lehet, hogy a következő sorok meggyőzik Önt:

  • Villámgyors fizetés. Az online fizetési felületeken keresztül történő fizetés gyors és kényelmes. Nem igényel bejelentkezést. A vevő csak megadja a kártyaszámot, CVC/CVV kódot és szükség esetén a speciális jelszavat.
  • Teljesen biztonságos. A hitelesített fizetőkapuk teljesen biztonságosak és kockázatmentes. Az online kártyás fizetés rendszeresen ellenőrzött biztonsági elemekkel van átszőve. Nem áll fenn a személyes adatokkal való visszaélés veszélye és az online fizetésre vonatkozó szigorú szabályok bármelyikének megsértése miatt magas pénzbírság éri a szolgáltatókat.
  • Fizetés azonosítás. A kártyás fizetések biztonságáról az ún. 3D Secure technológia gondoskodik. Online fizetéskor az ügyfélnek a fizetés során meg kell adnia egy biztonsági kódot, amelyet SMS-ben vagy banki alkalmazásban kap meg. Ez a hitelesítés nélkülözhetetlen az online fizetés lebonyolításához, hasonlóan, ahogy a hagyományos kártyás fizetés esetén a PIN kód megadása.
  • Egyszerű. Az online kártyás fizetés a világon a legelterjedtebb fizetési mód. Az egyszerű nyomtatványnak köszönhetően az online fizetést az a vevő is játszva el tudja végezni, aki első ízben használja.

Online fizetés előnyei

  • Felgyorsítja az áru kiszállítását. Az online bankkártyás fizetést a webáruház azonnal regisztrálja, így azon nyomban elkezd dolgozni a megrendelés előkészítésén és feladásán. Nem szükséges kivárni az összeg jóváírását a bolt számláján, ami késlelteti az áru kiszállítását.
  • Mobilon keresztül is. Még egyszerűbb mint a számítógépen. A fizetőkapuk mobil interfésszel is rendelkeznek, segítségével az áru vételára pillanatok alatt megtéríthető.
  • Ingyenes. Online kártyás fizetéskor a rendszer nem számol fel külön költséget és a szolgáltatás a vevő számára is díjmentes.
  • Nem igényel készpénzt. Míg az utánvétes fizetés esetében készpénzre van szüksége, az online kártyás fizetésnél ez a feltétel elmarad.
  • Bármikor, bárhonnan fizethet. Akár otthona kényelméből, akár utazás közben is néhány kattintással elintézheti a fizetést.

Az online vásárlás egyre egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb. Éljen az online vásárlásás és online fizetés előnyeivel és ne feledje választani ezt a fizetési módot, ha játékboltunkban vásárol.