Ne adjon esélyt a szomjúságnak: Rendelése mellé minőségi ivó palack ingyen

  Kategóriák: Akciók és kedvezmények,
4 perc
25. jún'20

A forró nyári napokon létfontosságú a megfelelő folyadékpótlás. Játék közben a gyerekek gyakran elfeledkeznek a folyadék bevitelről és nem működnek együtt a szülővel, aki pohárral a kézében próbálja rávenni szeme fényét egy-két korty italra. A folyadékpótlás remek eszköze lehet a Bidon Beaba ivó palack, amelyet most rendelése mellé ajándékba adunk.

Szünidő alatt a gyerekek annyira elmerülnek a játékban, hogy a rendszeres folyadékpótlás emiatt elmaradhat. Ezért ezen a téren is fontos valamiképpen lekötni a gyerekek figyelmét. Vidám külcsín és szívószál – ez az amit a gyerekek imádnak. És ez az amit a Bidon Beaba ivó palack kínál. A palack most ingyen a tiéd lehet. Elég ha legalább 69 000 Ft értékben vásárolsz és rendelés mellé csomagoljuk ajándékba. Az akció a készlet erejéig tart.

Bidon beaba banner blog hu

Miért éppen a Beaba Bidon?

A Bidon ivó palack minőségi Tritan műanyagból készült. Ez az anyag BPA-mentes, így a benne tárolt folyadék fogyasztása egészséges és biztonságos. A palack ez mellett ellenálló, tartós és erős, így túléli a gyerekjátékhoz tartozó esetleges ütéseket és koccanásokat.

A folyadékpótlás a szívószálnak köszönhetően még szórakoztatóbb lesz. A szívószál praktikus szeleppel van felszerelve, amely szabályozza a folyadék áramlását. A szívószál a palack lecsukását követően összecsukódik és nem kerül kapcsolatba a környezettel. A csodás külcsínnel ellátott palack két praktikus fogantyúja lehetővé teszi az egyszerű megragadását. A szülő a palackon lévő skálázásának köszönhetően mindig tudni fogja, mennyi folyadék maradt a palackban.

Beaba palack ajándékba blog

Mennyi a gyermek napi folyadékszükséglete?

A napi folyadékszükségletet több tényező befolyásolja, elsősorban a gyermek egészségi állapota, kora és testsúlya. Az anyatejjel illetve tápszerrel táplált csecsemőknél 6 hónapos korig általában nincs szükség többlet folyadékbevitelre. Ha alkalmazkodik gyermeke szükségleteihez és babáját igényei szerint szoptatja, elegendő mennyiségű folyadékkal látja el. Készüljön fel arra, hogy a csecsemőt gyakrabban kell majd mellre rakni. A gyermekek közvetlen folyadékpótlásához használjon babavizet, forralt vizet, gyenge gyógynövényteát vagy hígított zöldség- és gyümölcsleveket.

Nem csak a mennyiség, de a folyadék minősége is fontos szerepet játszik, ha folyadékpótlásról van szó. A gyerekek és a felnőttek számára is a legideálisabb a tiszta víz, ezt követik a gyógyteák és a levesek. Kerülje a szénsavas cukros üdítőket és korlátozza az ásványvizek fogyasztását is. Gyerekeknél folyadékpótlóként nem javasoltak a cukros gyümölcsös italok és dobozos gyümölcslevek sem.

Ami a folyadékmennyiséget illeti az egészséges gyermek esetében 1 kg testsúlyra 100 – 120 ml folyadékot számolunk. Ha csöppsége 5 kg, naponta 600 ml folyadékra van szüksége. Az 1 évnél idősebb és 10 kilónál nehezebb gyerekek esetében a napi folyadékszükséglet kiszámítása egyszerű. 1 l folyadék 10 kg testsúlyra plusz 50 ml folyadék minden további egy testtömeg kg-ra. Tehát ha gyermeke 13 kg, napi folyadékigénye 1150 ml. A 20 kilónál nehezebb gyerekeknek naponta 1,5 l plusz minden további 1 kg testsúlyra 20 ml folyadékra van szüksége. Ha a gyermek testtömege 27 kg, napi folyadékszükséglete 1640 ml.

Figyeljen gyermeke megfelelő folyadékpótlására és motiválja őt egy vidám ivó palacckal. Vásároljon legalább 69 000 Ft értékben és a francia Beaba gyártó Bidon ivó palackja ingyen az Öné lehet.