Zöld jövő: homokozó vödör bioműanyagból ajándékba

  Kategóriák: Akciók és kedvezmények,
3 perc
20. márc'20

Cukornádból készült és nem okoz fogszuvasodást. Mi az? Legújabb termékünk – a Smoby gyártó cukornádból készült homokozó vödörje. Mi is követjük az eco-friendly trendeket és ezt az egyedi újdonságot most ajándékba adjuk Önnek. Teremtsen velünk együtt szebb jövőt és csatlakozzon az eco-játékokat támogató akciónkba.

A hagyományos Smoby homokozó vödör most új köntöst öltött. Kínálatunk újdonsága a francia gyártó homokozó szettje, melynek egyedisége anyagában rejlik. A homokozó készlet ugyanis cukornádból készült. Ez a bioműanyag 100%-ban újrahasznosítható, környezetbarát és oxigént termel.

Ez a pompás vödröcske most ingyen az Öné lehet. Mit kell ezért tenni? Vásároljon legalább 49 990 Ft értékben és a cukornádból készült Smoby homokozó vödröt rendelése mellé csomagoljuk ajándékba. Az akció január 27-től a készlet erejéig tart.

Cukornád a jövő műanyagja

A környezetszennyezés és a környezetvédelem manapság nagyon aktuális témakörnek bizonyul. Kisebb, nagyobb vállalatok és cégek próbálják követni a mai világ környezetvédelemmel kapcsolatos igényeit és a kőolajból gyártott műanyagot bioműanyagra váltani, melynek előállításánál a cukornádból eredő bioetanol használatos.

Cukornád betakarítás

A cukornád egy megújuló természeti erőforrás és életciklusa során minimum tízszer hoz termést. Egy növény több mint 2 méterre is megnő, ideális körülmények között 5-7 évet él és évente kétszer betakarítható. A cukornád legnagyobb termelője Brazília, ahol 2017-ben 758 millió tonna cukornád termett. Természetesen nem az egész termésből lesz bioműanyag. A cukornád cukor, melasz, rum, papír, sőt üzemanyag készítésére is használatos.

Homokozó vödör a Smoby Green termékcsaládról

Vödör Smoby Green blog

Vásároljon legalább 49 990 Ft értékben és rendelése mellé egy cukornádból készült Smoby homokozó vödröt adunk ajándékba. Az akció január 27-től a készlet erejéig tart. A Smoby Green termékcsalád képviselője első látásra semmiben sem különbözik a hagyományos homokozó készletektől. Külsőleg nem is, de alapanyagában jelentősen, hiszen környezetebarát bioműanyagból készült. A Smoby Green homokozó vödör:

  • cukornádból készült
  • Franciaországból ered
  • 90%-ban növényi eredetű műanyagból készült
  • 100%-ban újrahasznosítható
  • 100%-ban megújuló forrásból származik
  • 100%-ban újrahasznosítható kartonban

Csatlakozzon Ön is a zöld kezdeményezésünkhez. Vásároljon 49 990 Ft felett és rendelése mellé egy bioműanyagból legyártott homokozó vödröt csomagolunk ajándékba. Az akció január 27-től a készlet erejéig tart.