Cipellők Ankle Strap Shoes Mon Grand Poupon Corolle 36 cm játékbabának szürke 3 évtől

Termék leírása

Elbűvölő Ankle Strap Shoes cipellők Mon Grand Poupon játékbaba részére a francia Corolle vállalat műhelyéből nem hiányozhat kislánya kedvenc játékbabája kiegészítői közül. Egyedüli webáruházként tökéletes részletekkel kidolgozott szürke cipellőkkel bővítjuk kislánya kis kedvence ruhatárát, mely minden Mon Grand Poupon játékbaba lábacskáira ráillik, pont mint Hamupipőkéjére. Egyedi cipellők használata egyszerű, 36 cm nagyságú játékbabára lettek tervezve, minden outfitet még szebbé varázsolnak. Köszönhetően a kivételes cipellőknek a játékbabáról való gondoskodás még életszerűbb lesz és kis kedvence lábacskái sem fognak fázni többé. 

Divatos Ankle Strap Shoes cipellőket szürke színkivitelezésben bármikor kedvenc játékbabájára öltheti kislánya. Tökéletesen kidolgozott részletei és az elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. A Corolle cipellőknél a tisztítást szivacs vagy kendő segítségével ajánljuk, mosásnál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • cipellők Corolle játékbaba részére
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 3 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Színszürke
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.