Cipővédő huzat bébitaxihoz BIG Méret 21-28

Termék leírása

A BIG cipővédő huzat elengedhetetlen kellék a kis lurkóknak játék közben. A cipővédő huzat a BIG a járművekhez ajánlott. Védik a gyerkőc cipőjét a korai elkopástól. A cipővédő huzat előnye, hogy állítani lehet a méretezést, így 21 és 28-as mérethez igazítható. A cipővédő huzat nagyon egyszerűen felhúzható a cipőcskékre es a hatsó részén található pánton állítható a megfelelő méret. A cipővédő huzat minőségi anyagból készült és teljesen egészséges és környezetbarát. Élénk piros színű UV sugarak elleni szűrővel, hogy nagyon sokáig szolgálják a gyerkőc lábacskáit.

Minden gyerkőc élvezi a suhanást a BIG bébitaxin benn a házban vagy az udvaron. A cipővédő huzattal a szülőknek már nem kell aggódni a gyerkőc cipőcskéi miatt, mert tökéletesen védve lesznek. Kényelmesek, így játék során semmiben sem akadályozza a gyerkőcöket.A BIG gyártó 3 éves garanciát vállal a termékeiért.

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Származási helyNémetország
Méretek21-28 size
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,2 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.