Családi társasjáték Le Lynx Educa 400 képpel francia nyelven 6 évtől

Termék leírása

Le Lynx 400 társasjáték gyerekeknek a spanyol Educa vállalattól származik. Társasjáték 400 különböző kártyalapot tartalmaz különlegesen úgy kialakítva, hogy a kisgyerekek könnyen megtalálják azokat. A francia nyelvű társasjáték 6 éves kortól ajánlott a gyerkőcöknek. A játék minőségi és ellenálló anyagokból készült, ezért egykönnyen nem kopik és új kinézete hosszan megmarad. A családi társasjáték Le Lynx nagyon jó hatással van a vizuális memória, odafigyelés és reflexek, reakcióidő, forma- és képfelismerés fejlesztésére. Le Lynx 400 ideális játék otthonra, amikor kint rossz  az időjárás, vagy este tévénézés helyett, de kiránduláskor víkendházba vagy vízpartra is.

Játékszabályok:

A verzió: Játékosok első dolga a kerek, ábrákkal teli játéktábla összeillesztése, majd minden játékos 3 darab kártyalapot húz a dobozból. Egy adott jelre minden játékosnak meg kell keresnie ugyanazokat az ábrákat a játéktáblán, melyeket kihúzott a játékdobozból. Annak a játékosnak, aki leggyorsabban megtalálja a 3 ábrát és párosítja a nála lévő ábrával a táblán, ő a győztes, pontot szerez. Majd újra keverik a paklit és újra húznak, ezt ismételve addig, mig elfogy az összes kártyalap. A játék végén a legtobb pontot szerzett játékos a végső győztes.

B verzió: A játékmester nem vesz részt játékosként a játékban. Egy darab lapot vesz ki a pakliból és azt egy adott pillanatban leteszi a játékosok elé. Aki a leggyorsabban találja meg a párját, annak rá kell tennie az ujját a lapra és a játékmester ekkor átengedi neki a lapot. Ezt a változatot is az utolsó lapig játszák és legtöbb párt gyűjtött játékos lesz a győztes.

Társasjáték tartalmaz:

Játékdobozt, játéktáblát és 400 kártyalapot különböző ábrákkal állatokról, tárgyakról, épületekről...

A spanyol Educa márka garancia a kiváló európai minőségre – termékei szállítást megelőzően többfokozatú szigorú ellenőrzésen mennek keresztül. Educa különböző logikai játékok gyártásával foglalkozik, amelyek nemcsak a családi társasjátékok kategóriára korlátozódnak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei38*28*6 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.