Családi társasjáték Lynx Educa 400 ábra angol nyelven 6 évtől

Termék leírása

Társasjáték Lynx egy szuper családi társasjáték a spanyol Educa vállalat műhelyéből, mellyel nem csak a gyerekek fognak szívesen játszani, de szülők is egyaránt kedvüket lelik a játékban. A játékhoz 400 különböző ábra tartozik és az ár már tartalmazza a iOS vagy Android app-ot is. Családi társasjáték Lynx mindenkinek ajánlott - kisfiúknak és kislányoknak 6 éves kortól, de felnőttek is szívesen fognak a társasjátékkal mókázni. A játék minőségi és tartós alapanyagból készült, tehát hosszú ideig fogja szórakoztatni az egész családot. A játszófelület több elemből tevődik össze, melyek megfelelően illeszkednek.

Családi társasjáték Lynx igazán egyszerű szabályok alapján működik. Az egyes elemekből össze kell illeszteni a játszófelületet, így a játék mindig kicsit más lesz. A játszófelületen lévő ábrákat kell megkeresni. Aki elsőnek megtalálja a keresett ábrát, az kap pontot. A lynx társasjáték tökéletes a reflexek és összpontosítás gyakorlására. Lynx ideális társasjáték minden háztartásba, hisz összehozza a családot és sok szép és mókás pillanatot szerez számukra. A játék megfelelő elfoglaltság ha kinn rossz idő van, vagy esti tv-zés helyett is, de nyaralások és kirándulásokon is nagy sikert arat ez a társasjáték.

A játék menete – A változat:

  • A játékvezető minden játékosnak 3 azonos színű zsetont valamint 3 kártyát oszt ki, melyeket a játék kezdete előtt a játékosok nem láthatnak (maguk elé rakják a lapokat képpel lefelé). Minden kártya egy tárgyat ábrázol, amit a játéktáblán kell kikeresni (a játékvezető is részt vehet a játékban). A megbeszélt jelre mindenki megfordítja a kártyákat, és elkezdi keresni az ábrázolt tárgyakat a játszófelületen.
  • Amikor a játékos megtalálja a képet, ráhelyezi a zsetont, mindhárom kép megtalálása esetén felkiált: "Stop!" és ezzel véget vet az aktuális játékkörnek – a játékosok összeszedik a kártyákat, minden játékos további három kártyát kap és kezdődhet a következő kör. 
  • A játék addig folytatódik, amíg egy játékos 25 kártyát gyűjt be, vagy már nem áll rendelkezésre több szabad kártya. Az a játékos nyer, akinek a legtöbb képet sikerült megtalálnia a játszófelületen.

A játék menete – B változat:

  • Ebben a változatban a játékosok különböző színű zsetonokat kapnak. A játékvezető (nem vehet részt a játékban) kivesz a dobozból egy kártyát, megmutatja a játékosoknak, akik a lehető leggyorsabban próbálják megtalálni a felmutatott ábrát és ráhelyezni a zsetont. Ezzel a játékos megnyerte a kört. A játékot az a játékos nyeri meg, aki elsőként gyűjt be 15 kártyát.

Spanyol Educa vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek nem csak szórakoztatóak, de oktató és fejlesztő hatással is bírnak. Spanyol Educa márka garancia a magas európai minőségre - termékek több szigorú ellenőrzésen is átesnek. Educa különféle logikai játékok gyártásával foglalkozik nem csak családi társasjátékok kátegóriában idegen nyelven. Mivel ez a társasjáték angol nyelvű, a gyerekek szókincse is bővül angol nyelven.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei37*27*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.