Csepegtető tálca edényekre Bubble Cook Écoiffier 43 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier csepegtető tálca Bubble Cook egy gyönyörű és ideális kiegészítő minden játékkonyhába. Gyermek edénykészlet megfelelő minden gyerkőc számára, akik szívesen segédkeznek anyukájuknak mosogatáskor és saját edénykészletre és lecsepegtetőre van szükségük. Edénykészlet lecsepegtetővel minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely kellemes a tapintásra és hosszú ideig fogja csöppségét szolgálni. Gyermek csepegtető tálca edényekre tartalmaz 43 gyönyörű kiegészítőt, melyre minden gyerkőcnek szüksége van játékkonyhájába. Kiegészítők modernek és szinte felismerhetetlenül megegyeznek az eredeti edényekkel. Francia Écoiffier vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik csemetéink örömére.

Gyermek csepegtető tálca edényekkel és kiegészítőkkel megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak és a játék minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik. Méretei a lecsepegtetőnek kiegészítőkkel 35*45*22 cm. Gyermek lecsepegtető edényekre kiegészítőkkel főleg kislányoknak ajánlott 18 hónapos kortól. Gyermek csepegtető tálca Bubble Cook elegáns ezüst színben tündököl és gyönyörűen illik a többi kiegészítőhez. Minőségi anyagból készült, szilár és a ráhelyezett edények nem esnek le róla. Gyermek csepegtető tálcához edényekre tartozik gyermek edénykészlet, mely 4 zöld tányért, melyek modern szögletes kialakításúak, 4 rózsaszín poharat, 4 csészét rózsaszín színben kistányérral, evőeszköz készletet friss narancssárga színben, melyben 4 villa, 4 kiskés ás 4 kiskanál tartozik.

Szintén a gyermek edénykészletbe csepegtető tálcával tartozik rózsaszín fazék zöld fedővel, gyönyörű narancssárga teáskanna, kis narancssárga cukortartó, kis teafilter tárolódoboz, csokiöntet és tejszínhab és nem utolsó sorban zöld fűszertartó. Gyermek szettbe edényekkel tartozik étel imitációk is, mint kis paradicsom, brokkoli és virsli. Minden kiegészítő gyönyörűen összeillik és kellemes színkombinációt alkotnak. Gyermek csepegtető tálca edényekre megfelelő kiegészítő minden játékkonyhába és kényelmesen ráhelyezhető a konyhai munkafelületre a mosogató tálca mellé. Köszönhetően a közös edény mosogatással már kiskorától fogva tanítja gyermekét rendre és tisztaságra.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek35*45*22 cm
A csomagolás méretei60*40*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,60 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...