Csészerakosgató torony cukornádból Bio Sugar Cane Magic Tower Smoby 40 cm 6 csésze - Smoby Green 100% újrahasznosítható kollekcióból 12 hó-tól

Termék leírása

Lepje meg gyermekét a Smoby Green termékcsalád játékaival, melyekkel megfelelő kapcsolat alakul ki csemetéje és a természet közt. Kiváló Bio Magic Tower csészerakosgató torony fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott már 12 hónapos kortól. A csészerakosgató valódi cukornádból készült és első pillantásra elnyeri a kicsik figyelmét. Ez a nagyszerű játék 6 színes csészét rejt, melyek tökéletesen igazodnak egymáshoz a legnagyobbtól a legkisebbig. A csészéket nagyon szép természetes minták díszítik, mint például a napocska, felhők, katicabogarak, pillangók, csillagok és holdacska. Ez a csodálatos játékszett 100%-ban újrahasznosítható, a műanyag 90%-ban szerves anyagból, tehát gyorsan növekvő cukornádból lett kinyerve. A felépített torony magassága 40 cm. 

Francia Smoby vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, így a terméket stílusos csomagolásban kínálja erős kartonpapírból, mely szintén 100%-ban újrahasznosítható. A fenntartható műanyag játékok gyártása jelenleg minden gyártó számára komoly kihívást jelent. A növényi eredetű műanyag játékok ugyanolyan minőségiek, tartósak és sima felülettel rendelkeznek, mint a klasszikus műanyagból készült, kőolajból előállított játékok, így a különbség szinte észrevehetetlen. Fiúk és lányok egyaránt nagy örömmel veszik birtokba a kiváló és elsőosztályú játákokat. Játszadozás közben fejlődik a kicsik fantáziája és elképzelőereje, megismerkednek a színekkel, fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, az egyes csészék nagyon jó hatással vannak a finom motorika fejlődésére is. A csészék széle lekerekített, tökéletes játék homokozóba vagy vízbe egyaránt. 

Smoby egy híres francia gyártó cég, mely a legjobb minőségű műanyag játékokat produkálja. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima, bársonyos tapintású műanyag. Minden játéknak lekerekített az éle, így a gyerekek a gondtalan, vidám játék során biztonságban vannak, nem fenyegeti őket sebesülés. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek10*10*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei11*11*26 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,22 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.