Csocsó asztal Powerplay 4in1 Smoby fából és biliárd, hoki, asztali tenisz játszó felület 94*60 cm 8 évtől

Termék leírása

PowerPlay 4in1 csocsóasztal gyerekeknek 8 éves kortól. Ez a minőségi játékasztal több szórakoztató játékot egyesít, 3 további játszófelületet tartalmaz, ezek segítségével könnyedén biliárdasztalra, pingpongasztalra vagy hokiasztalra alakítható. A csomag tartalmát a valósághű sportélményhez szükséges összes kiegészítő teszi ki, nevezetesen a biliárdbotok és biliárdgolyók, pingpongütők és pingpong labdák, focilabdák és korongok. A sokoldalú fociasztal az egész család szórakozását teszi lehetővé és hosszan tartó kikapcsolódást biztosít, amely során a családtagok megmérkőzhetnek egymás között. Mérje meg képességeit barátai és családja körében, hiszen a velük töltött idő megfizethetetlen.

A Smoby fa csocsóasztal minőségi és szilárd anyagokból készült, így nagyon biztonságos és stabil. Korszerű kialakítása, finom részletei és praktikus kiegészítői minden családtag, cimbora vagy osztálytárs számára vonzóvá varázsolja a játékot. Az asztali csocsó, hoki, pingpong és biliárd játékok segítségével a gyermekek fejlesztik a finom motorikát, összpontosítást és türelmet. Megtanulják betartani a sport szabályait és elsajátítják alapszabályait. A sportolás ösztönzi a gyermekek egészséges versenyképességét, akik rendszeres edzéssel javítják a teljesítményüket. A logikai gondolkodás és térbeli érzékelés gyakorlása mellett, különböző új stratégiákat is megtanulnak alkalmazni.

A csocsóasztal méretei 120*90*86 cm, a játékfelület nagysága 94*60 cm. A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor8 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek120*90*87 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei114*80*27 cm
Teljes hosszúság120 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg39 kg
Note94*60 cm - playing surface
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.