Csocsóasztal Challenger Smoby 2 labdácskával 6 évtől

Termék leírása

Csocsóasztal Challenger, amely Franciaországból származik a Smoby gyártótól. A csocsóasztal szép dizájnnal, erős robusztus konstrukcióval és leszerelhető lábakkal rendelkezik, melyek szükség esetén egyszerűen levehetők és elrakhatók. Teleszkóppal ellátott négy kezelőrúd kényelmes kék fogantyúkkal egyszerű kezelést biztosít 2 – 4 focijátékos számára. Az asztal váta erős és szép kék-ezüst színkivitelű. A játszófelület igazi labdarúgó gyep utánzata bejelölt vonalakkal együtt. Eredményszámláló is része a foci asztalnak mindkét oldalon. A Smoby játszóasztal a legkiválóbb anyagokból készült, tehát nagyon biztonságos és maximálisan stabil.

Az asztali foci hosszú éveken keresztül népszerű időtöltés gyerekeknek, de ugyanúgy felnőttek számára is. A foci asztal nagyszerűen kiegyensúlyozott és méretei 106*69*74 cm. Ajánlott gyerekeknek 6 éves kortól. Az asztali foci játékkal fejlődik a gyerekek finom motorikája, koncentrációja és türelme. Megismerkednek a szabályok betartásának szükségességével és a focijátszás alapszabályaival. A foci egészséges versengésre ösztönzi a gyerekeket, akik tökéletesebbek, sőt a legjobbak szeretnének lenni. Kiváló játék, mellyel a gyermek fejlődik játékos módon, és barátaival együtt elszórakozik hosszú ideig, ezért ne habozzon, vásárolja meg gyerkőceinek.

A Smoby kiváló minőségű és valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsik vidám játék közben biztonságban legyenek, ne fenyegesse őket sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden gyermek figyelmét lekötik, így nagyszerű ajándékok kis focistáknak.Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és egyedi termékeket, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek106*69*74 cm
Termék magassága74 cm
A csomagolás méretei105*56*11 cm
Teljes hosszúság106 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,70 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.