Fa csocsóasztal Click&Goal Soccer Table Smoby összecsukható 10 perc alatt 2 labdával 8 éves kortól

Termék leírása

Fa csocsóasztal a francia Smoby gyártótól. Pompás játék az egész családnak. Használata már 8 éves kortól ajánlott. A fából készült csocsóasztalban egy modern és időtlen termék rejlik, mely stabil faszerkezettel rendelkezik. A játék nem csak otthon, de baráti körben is remek szórakozást nyújt. A kidolgozott rendszernek köszönhetően 10 perc alatt összecsukható. A színes számozott mezekbe öltött figurák egyszerű kezelését kényelmes fekete fogantyúval ellátott négy teleszkópikus kar teszi lehetővé. Az asztal labdafelfogóval és gólszámlálóval van felszerelve.

A csomagolásban 2 parafa golyó is található, mely nélkülözhetetlen az izgalmas játszma érdekében. Az asztali foci kicsik, nagyok kedvenc szórakozása, amely tökéletesen próbára teszi az ügyességet, reflexeket, pontosságot. A természetes anyagból készült asztali foci 4 stabil lábon áll és tapintásra nagyon kellemes. Az asztal méretei 97*94*82 cm, teljes magassága 82 cm.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby garantálja a francia minőséget és eredeti dizájnt, játékai megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor8 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek97*94*82 cm
Termék magassága82 cm
A csomagolás méretei104*35*21 cm
Teljes hosszúság97 cm
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg15,7 / 17,5 kg
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.