Csocsóasztal Power Play 4in1 Smoby többfunkciós 8 évtől

Termék leírása

Csocsóasztal PowerPlay 4 az 1-ben egy fantasztikus többfunkciós játék, amely gyerekeknek 8 éves kortól ajánlott, de garantáltan elszórakozik vele az egész család. Az asztali focihoz tartozik 3 további asztallap, melyeknek köszönhetően egyszerűen átváltozik biliárdasztallá, asztalitenisszé vagy asztali hokivá. Minden szükséges kiegészítő ezeknek a játékoknak a játszásához a csomagolás része: biliárd dákók és golyók, asztalitenisz ütők és labdák asztaliteniszhez, focilabdák és korongok. Ez a csodás masszív családi játék garancia hosszú órákon keresztüli szórakozásra és versengésre. Hívja ki legközelebbi rokonait és barátait egy mérkőzésre sportjátékokban és meglátja versengés közben milyen gyorsan elszáll az idő.

többfunkciós Smoby játékasztallegkiválóbb minőségű anyagokból készült, ezért nagyon biztonságos és maximálisan stabil. Modern dizájnja, nagyszerű részletei és az elengedhetetlen kiegészítői a 4 különböző sportjátékhoz minden családtagot odacsalogatnak egy játékra. A játszóasztal méretei 120 x 89 x 87 cm. Az asztali foci, hoki, tenisz és biliárd sportjátékokkal fejlődik a gyerekek finom motorikája, koncentrációja és türelme. Megismerkednek a szabályok betartásának szükségességével és ezeknek a sportjátékoknak az alapszabályaival. A foci és a további 3 játék egészséges versengésre ösztönzi a gyerekeket, akik tökéletesebbek, sőt a legjobbak szeretnének lenni. Kiváló játék, mellyel a gyermek fejlődik játékos módon, és barátaival együtt elszórakozik hosszú ideig, így ne habozzon, vásárolja meg Ön is gyerkőceinek.

A Smoby kiváló minőségű és valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsik vidám játék közben biztonságban legyenek, ne fenyegesse őket sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden gyermek figyelmét lekötik, így nagyszerű ajándékok kis sportolóknak. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és egyedi termékeket, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor8 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek120*89*90 cm
Termék magassága90 cm
Teljes hosszúság120 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg39 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.