Csónak evezővel BIG 117 cm piros

Termék leírása

BIG piros csónak kajakevezővel a német vállalat műhelyéből 4-8 éves kisfiúk és kislányok számára lett kialakítva. Kis kapitányok részére a BIG márka élénk piros színű csónakot kínál, mely kajakevezővel és csúszásmentes üléssel van felszerelve. Szükség esetén az evezőlapát két részre bontható. A csónak 117 cm hosszú és 117*61*26 cm méreteinek hála 8 éves korig kihasználható. A csónak teherbírása 35 kg. Hogy a kenu szállítása egyszerűbb legyen négy fogantyúval is fel van szerelve, így áthelyezése igazán egyszerű. Mivel súlya 5,8 kg, így a könnyű csónakok kategóriába tartozik, melyet csemetéje erőlködés nélkül szállítani tud majd. Köszönhetően a német minőségnek és szép kivitelezésnek egy gyerkőc sem fog tudni ellenállni a csónaknak.

Ez a segédeszköz vízbe tökéletes a kar és hátizmok erősítésére és fejlődésére. Kisebb gyerkőcök akár nagyobb medencében is csónakázhatnak, hogy biztonságban érezzék magukat. Nagyobb gyerekek szabad vízben is könnyen tudnak majd csónakázni. Robosztus kenu magasan tartós polyetylénből készült, ellenáll a sósvíznek és más időjárási viszontagságoknak. Alacsony súlypontjának hála gyermeke védve van a csónakban borulás ellen is. A csónak élénk piros színben tündököl, ezért is igazán feltűnő jelenség lesz a vízben. Gyerek piros csónak evezővel BIG felülete UV szűrővel is kezelve van, így a csónak éveken keresztül megtartja szépségét, még akkor is ha hosszabb ideig a napon marad. A német BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. BIG márka teljesen minőségi játékokat kínál, ezért is ad 3 éves jótállást termékeire.

A BIG csónak evezővel a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. Német BIG vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik különböző korosztályok részére. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG  márka.

Jellemzői

  • gyerek csónak kajakevezővel
  • piros színkivitelezés
  • egészségre ártalmatlan alapanyagokból és festékből
  • méretei 117*61*26 cm
  • megfelelő kislányok és kisfiúk részére 4-8 éves korosztálynak
  • súlya 5,8 kg
  • UV szűrővel ellátva
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak a maximális biztonság érdekében
  • Németországban gyártott termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek117*61*26 cm
Termék magassága26 cm
A csomagolás méretei118*62,5*27,5 cm
Teljes hosszúság117 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,8 kg
Maximum terhelés35 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.